Home celebs Spice up your life: er komt nog een extra concert van de...

Spice up your life: er komt nog een extra concert van de Spice Girls

Een tweede kans om alsnog een ticketje te bemachtigen!

Afgelopen zaterdag ging de ticketverkoop voor de reünietour van de Spice Girls van start en zoals verwacht werd het een stormloop van jewelste. Denk: een online wachtrij van enkele uren, uitverkochte concerten en heel wat teleurgestelde fans. Toch hebben we nog een beetje goed nieuws, want de dames hebben nog een nieuw concert aan hun agenda toegevoegd.

Vorig weekend zaten Spice Girls-fans van over de hele wereld stipt om 10u30 achter hun computer. Dan ging namelijk de ticketverkoop voor hun reünietour van start. Oorspronkelijk waren er vijf optredens gepland, maar na de immense stormloop voor tickets kwamen er nog eens zes data bij. Zo stond de teller in totaal op elf optredens in het Verenigd Koninkrijk.

Ook de extra datums waren bijna allemaal in een mum van tijd uitverkocht en daarom hebben de dames besloten om nog een optreden in te lassen. Op 27 mei zullen ze optreden in het Cardiff’s Principality Stadium met Jess Glynne in het voorprogramma. De ticketverkoop voor dit optreden gaat van start op vrijdag 16 november om 9u30. Good luck!

Spice Girls 90S GIF - Find & Share on GIPHY


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.