Home celebs YASSS: Na Taylor Swift komt nu ook Ellie Goulding naar Werchter Boutique

YASSS: Na Taylor Swift komt nu ook Ellie Goulding naar Werchter Boutique

We hopen alvast dat Taylor de Britse zangeres kan overtuigen om een duet met haar te zingen!

ellie goulding
© Getty

Goed nieuws voor wie al een ticket voor Werchter Boutique op zak heeft. De organisatie van het festival heeft namelijk opnieuw een grote naam bekendgemaakt. Zo zal na Taylor Swift ook Ellie Goulding er optreden op zaterdag 20 juni. Yesss!

Wij hebben een vermoeden dat de tickets voor Werchter Boutique stilaan uitverkocht zullen geraken. Een tijdje geleden maakte de organisatie namelijk al bekend dat Taylor Swift zichzelf de headliner van het festival mocht noemen. Het is bovendien al sinds 2011 geleden dat de zangeres nog eens heeft opgetreden in ons land. Toen stond ze op de planken in Vorst Nationaal. Verder maakten de organisatoren ook al bekend dat Taylor gezelschap krijgt van 5 Seconds of Summer.

Nu werd er weer een artiest bekendgemaakt en het gaat opnieuw om een grote naam. Zo zal niemand minder dan Ellie Goulding op zaterdag 20 juni afzakken naar de festivalweide. Is het nog te vroeg om te hopen dat de twee een duet zullen brengen? Ook voor de Britse popzangeres is het al eventjes geleden dat ze nog heeft opgetreden in ons land. Zij stond in 2016 in het Sportpaleis in Antwerpen en mocht wat later ook nog eens optreden op Rock Werchter zelf.

Wie al een ticket voor het festival op zak heeft, kan dus gerust een vreugdedansje doen. Wie nog geen tickets voor Werchter Boutique heeft, kan er bestellen via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Voor een kaartje ben je 92 euro kwijt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.