Home Lifestyle NOSTALGIE: Shaggy komt dit jaar naar Couleur Café

NOSTALGIE: Shaggy komt dit jaar naar Couleur Café

Zing jij straks uit volle borst mee met ‘Angel’, ‘Hey Sexy Lady’ én ‘It Wasn’t Me’?

Shaggy
© Getty

Goed nieuws voor alle festivalgangers onder ons. Couleur Café maakte namelijk net hun eerste namen bekend en daar zitten alvast een topper van formaat tussen. Zo staat Shaggy, bekend van zijn vele wereldhits, er zaterdag 27 juni op het podium. Markeren in je agenda, dus!

‘Angel’, ‘Hey Sexy Lady’ en natuurlijk ‘It Wasn’t Me’. Het zijn maar enkele van Shaggy zijn grootste hits. Ken jij de lyrics van deze klassiekers nog steeds vanbuiten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want de muzikant komt deze zomer naar ons land.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met de komst van Shaggy heeft Couleur Café trouwens een primeur beet, want het is de eerste keer dat de zanger zal optreden op het Brusselse festival. Voor wie zijn show zeker niet wil missen, hebben wij dan ook één goede raad. Markeer zaterdag 27 juni dus in in je agenda!

Tickets voor het festival zijn nu al verkrijgbaar en kosten 48 euro voor een dag. Wie drie dagen naar Couleur Café wil gaan, is 95 euro kwijt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.