Home celebs YOU NEED TO CALM DOWN: Taylor Swift komt volgend jaar naar Werchter...

YOU NEED TO CALM DOWN: Taylor Swift komt volgend jaar naar Werchter Boutique

De festivalzomer van 2020 is nu al geslaagd!

taylor swift
© Getty

Goed nieuws voor fans van Taylor Swift, want de zangeres komt volgend jaar naar ons land. Op zaterdag 20 juni zal ze namelijk optreden als headliner op Werchter Boutique. Markeer dus 25 september maar in je agenda, want dan gaat de ticketverkoop voor het festival van start.

‘You need to calm down’ is iets wat fans van Taylor Swift momenteel maar moeilijk zullen kunnen. Bij Werchter Boutique hebben ze namelijk net bekendgemaakt dat de zangeres er volgend jaar zal optreden. Dat is bovendien nog lang niet alles, want de zangeres mag zichzelf ook headliner van het festival noemen.

Unieke kans

Voor fans van de zangeres is het alvast een unieke kans om haar aan het werk te zien. Het is namelijk al sinds 2011 geleden dat Taylor nog eens heeft opgetreden in ons land. Toen stond de blondine op de planken in Vorst Nationaal. Daarnaast is het ook het enige optreden van de popster dat zal doorgaan in de Benelux. Zo zal ze als eerste optreden in ons land. Daarna gaat ze door naar onder andere Duitsland, Noorwegen en Denemarken. Meer informatie over andere concertdata vind je terug op haar website.

Wil jij het optreden niet missen? Schrijf dan woensdag 25 september alvast in je agenda, want dan gaat de ticketverkoop voor Werchter Boutique van start. Voor een kaartje betaal je 92 euro. Wil je een Golden Circle-ticket? Dan ben je 150 euro kwijt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.