Home celebs Taylor Swift verrast fans met emotionele song ‘The Archer’

Taylor Swift verrast fans met emotionele song ‘The Archer’

De zangeres kiest als vijfde nummer steeds een iets rustigere en persoonlijkere song.

Taylor Swift
© Getty

Gisteren zwierde Taylor Swift een nieuw nummer van haar aankomende album ‘Lover’ online. ‘The Archer’ is een emotionele ballade en is dus iets heel anders dan wat we de laatste tijd van de zangeres gewoon zijn. Fans zijn alvast enthousiast over de single en zijn lovend op sociale media. Tip: voor je begint te luisteren, neem je er beter even een zakdoekje bij.

‘ME!’ en ‘You Need to Calm Down’ zijn twee nummers met een stevige beat. Toch laat Taylor Swift in haar laatste song zien dat ze nog steeds een gevoelige kant heeft. Ze verraste gisteren al haar fans met de emotionele ballade ‘The Archer’.

Toen de zangeres op Instagram vertelde dat ze het vijfde nummer van haar toekomstige album ‘Lover’ zou releasen, hadden echte fans al door dat het om een iets rustiger nummer zou gaan. Op al haar vorige albums is track vijf immers steeds een soort van ballade. Denk maar aan ‘Delicate’, ‘Dear John’ en ‘All Too Well’. Zelf had de zangers aanvankelijk geen weet van het patroon, maar ondertussen heeft ze er een dingetje van gemaakt. ‘Track 5 is een traditie die bij jullie begonnen is, want ik was me er zelf niet van bewust.’

Taylor omschrijft het nummer als eerlijk, emotioneel, kwetsbaar en persoonlijk. Iets waar we haar zeker geen ongelijk in kunnen geven, want de tekst van het nummer is alvast erg pakkend. Fans denken er trouwens net zo over en deelden enkel positieve comments op Twitter.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.