Home celebs YESSS: Taylor Swift brengt deze zomer haar 7de (!) album ‘Lover’ uit

YESSS: Taylor Swift brengt deze zomer haar 7de (!) album ‘Lover’ uit

En we krijgen meteen haar tweede single ‘You Need to Calm Down’ te horen!

Getty

Na enkele hints hadden verschillende fans al geraden dat ‘Lover’ de titel van Taylor Swifts nieuwe album zou worden. Dat bevestigde de zangeres gisteren ook zelf. In haar aangekondigde mededeling maakte de blondine bekend dat haar zevende cd uitkomt op 23 augustus. En dat is nog niet alles, want we kregen meteen ook haar nieuwe single ‘You Need to Calm Down’ te horen. Ons weekend is alvast goed begonnen!

In april bracht Taylor Swift samen met Brendon Urie het nummer ‘ME!’ uit, maar de zangeres was duidelijk meer van plan. Eergisteren liet ze namelijk via sociale media weten dat ze op donderdag een kleine update had voor al haar fans. Trouwe volgers van de zangeres hadden al door dat het om een nieuw album ging. Zo is het al twee jaar geleden dat Taylor ‘Reputation’ uitbracht en had ze in de videoclip van haar vorige single de titel van haar nieuwe album verstopt. Het woord lover kwam daarin twee keer in beeld, en het blijkt nu ook effectief de titel van haar zevende album te zijn.

Lover’ komt uit op 23 augustus, maar om het wachten iets te verzachten, heeft de zangeres meteen een nieuwe single vrijgegeven. In het nummer ‘You Need to Calm Down’ horen we alvast wat van the old Taylor terug, en daar worden wij heel erg vrolijk van. Voorlopig is er nog geen videoclip, maar die komt er al op 17 juni. Aftellen maar!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.