Home celebs CUTE: Taylor Swift bezorgde dit pas verloofde koppel de verrassing van hun...

CUTE: Taylor Swift bezorgde dit pas verloofde koppel de verrassing van hun leven

Het werd een dag die Alexander en Ross niet snel zullen vergeten.

Photonews

Een bezoekje van je idool op een van de belangrijkste dagen uit je leven? Wij kunnen er alleen maar van dromen, maar voor Alexander en Ross werd het werkelijkheid. Zij kregen namelijk een bezoekje van Taylor Swift op hun verlovingsfeestje.

Dat Taylor Swift veel over heeft voor haar fans werd afgelopen weekend nog maar eens duidelijk. De zangeres heeft namelijk een bezoekje gebracht aan het verlovingsfeestje van Alexander Goldschmidt en Ross Girard. Alexander had alles geregeld zonder medeweten van zijn verloofde en alle aanwezige gasten. ‘Er is een geheim dat ik aan niemand toevertrouwd heb. Er is namelijk een persoon die een grote rol in dit alles gespeeld heeft, maar momenteel niet aanwezig is. Mag ik jullie voorstellen aan mijn vriendin Taylor’, zei de toekomstige bruidegom plots in zijn speech.

Vervolgens zie je hoe de zangeres met haar gitaar naar binnen loopt. Ze vertelt dat Alexander haar team gecontacteerd had met de boodschap dat hij zijn vriend ten huwelijk ging vragen en dat haar nummer ‘King of My Heart’ een speciale betekenis voor hun heeft. Iets wat Taylor duidelijk maar moeilijk kon weigeren…


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.