Home celebs ZIEN: Taylor Swift eindelijk in het openbaar gespot met nieuw lief

ZIEN: Taylor Swift eindelijk in het openbaar gespot met nieuw lief

Het koppel is al meer dan een jaar samen, maar houdt hun relatie uit de spotlight.

Taylor Swift (28) is smoorverliefd en gelukkiger dan ooit! De zangeres is sinds vorig jaar samen met de Britse acteur Joe Alwyn (27), maar het koppel is nu pas voor het eerst samen gefotografeerd in het openbaar.

Taylor Swift heeft duidelijk geleerd uit haar fouten en houdt haar liefdesleven tegenwoordig privé. De zangeres bouwde een muziekcarrière uit door liedjes te schrijven over haar exen – denk maar aan ‘We Are Never Ever Getting Back Together’ over Jake Gyllenhaal,  ‘I Knew You Were Trouble’ over Harry Styles en ‘Dear John’ over John Mayer – maar volgens US Weekly is haar nieuwe relatie helemaal anders.

Waarde van privacy

Swift werd vorige zomer al gelinkt aan de 27-jarige acteur Joe Alwyn, maar ze heeft tot nu toe met geen woord gerept over haar nieuwe liefde. Het koppel is enorm gesteld op hun privacy en doet er naar verluidt alles aan om uit de spotlight te bijven. De lovebirds zijn enkele dagen pas voor het eerst samen gespot tijdens een vakantie op de Turks- en Caicoseilanden.

‘Taylor is veel gelukkiger nu haar liefdesleven niet meer zo openbaar is, dat heeft ze grotendeels aan Joe te danken’, vertelt een bron aan US Weekly over de plotse ommezwaai van de zangeres.

‘Joe heeft haar een andere levensstijl getoond en daardoor heeft ze het belang van privacy ingezien’, klinkt het. Maar zelfs nu er fotografisch bewijs is van hun relatie, is de kans alsnog klein dat Swift details zal delen over de romance. ‘Ze zijn heel gelukkig samen en hebben afgesproken om hun relatie privé te houden’, aldus US Weekly.

Lees ook: