Home celebs OBAMA KNOWS BEST: deze 3 vragen moet je jezelf stellen voordat je...

OBAMA KNOWS BEST: deze 3 vragen moet je jezelf stellen voordat je in het huwelijksbootje stapt volgens de Amerikaanse ex-president

De nagel op de kop, als je 't ons vraagt!

PHOTO NEWS

Ben je er nog niet helemaal van overtuigd of jouw lief wel de ware is? Laat het aan Barack Obama (56) over om je een handje te helpen. Volgens de voormalig president van de Verenigde Staten moet je jezelf deze drie vragen stellen voordat je beslist om met je partner in het huwelijksbootje te stappen.

Wij strooien niet zomaar met de term #relationshipgoals, maar als er één koppel aan deze definitie voldoet, dan is het wel Barack Obama (56) en zijn Michelle (54). Wij achten dan ook niemand beter geschikt om relatieadvies te geven dan de voormalig president van de Verenigde Staten.

En daar dacht Dan Pfeiffer (rechts op onderstaande foto), voormalig communicatiedirecteur bij het Witte Huis ten tijde Obama, er duidelijk hetzelfde over. In zijn nieuwe boek ‘Yes, We (Still) Can’ onthult Pfeiffer dat zijn werkgever hem op z’n laatste werkdag volgende raad gaf toen hij hem vertelde dat hij z’n vriendin ten huwelijk wou vragen.

‘Hier is het advies dat ik iedereen geef over het huwelijk. Vind je hem of haar interessant? Je zal meer tijd met deze persoon doorbrengen dan eender wie in je leven, dus er is niets belangrijker dan altijd te willen horen wat zij te zeggen heeft over de dingen. Doet hij of zij je lachen? En ik weet niet of je kinderen wil, maar zo ja, denk je dat hij/zij een goede vader/moeder zal zijn? Het leven is lang. Dit zijn de dingen die er echt toe doen op lange termijn’, zou Obama Pfeiffer hebben meegegeven.

Gelukkig was dat bij Pfeiffer het geval. ‘Howli is ongelofelijk interessant, grappiger dan ik en zal een fenomenale moeder zijn’, was zijn antwoord. ‘Dan lijkt ze me de ware. Je bent een gelukzak’, repliceerde Obama. Dan en Howli Pfeiffer zijn sinds 2016 officieel man en vrouw.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.