Home celebs Barack Obama post liefste boodschap ooit voor de verjaardag van zijn vrouw...

Barack Obama post liefste boodschap ooit voor de verjaardag van zijn vrouw Michelle

Couple goals!

Photo News

Michelle Obama werd gisteren 54. De allerliefste verjaardagswens kreeg ze ongetwijfeld van haar hubby en voormalig president Barack. ‘Ik hou elke dag meer van je’, schreef hij bij een foto van hun tweetjes op Instagram.

Terwijl de huidige president Trump de media nog maar eens een veeg uit de pan geeft met zijn ‘fake news’-verkiezing, gebruikt ex-president Barack Obama de sociale media net om zijn vrouw in de bloemetjes te zetten. Michelle werd gisteren 54 en die dag wilde Barack niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ‘Je bent niet alleen mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen’, schreef hij op zijn Instagrampagina. ‘Je bent mijn beste vriend. Ik hou van je kracht, je elegantie en je doorzettingsvermogen. En ik hou elke dag meer van je. Gelukkige verjaardag.’

Bloemen

Bij het hartverwarmende tekstje plaatste hij een lieve foto van hun tweetjes waar hij vol bewondering naar zijn vrouw kijkt. Smelt! Barack is niet alleen een man van woorden, maar duidelijk ook van daden. Dat bleek toen Michelle op haar beurt een foto online zette van de prachtige bloemen die ze kreeg van haar man. ‘Dank je, Barack, voor de mooie bloemen die vanochtend in mijn kantoor lagen’, schreef Michelle. ‘Je bent mijn beste vriend en mijn grootste fan. Bloemen en briefjes van jou krijgen word ik nooit beu.’

Romantiek

De twee vierden vorig jaar hun 25ste huwelijksverjaardag, maar de romantiek is verre van verdwenen in hun relatie. Zo verraste Barack zijn vrouw voor dat jubileum met een superlieve videoboodschap. Tijdens een conferentie voor vrouwen waar Michelle te gast was, sprak hij haar op een groot scherm toe. Hij zei dat het zijn beste beslissing ooit was om haar mee uit te vragen.

Bedanken

Michelle bedankte ook de vele mensen die haar verjaardagskaartjes stuurden en haar feliciteerden via sociale media. ‘Het is niet leuk om ouder te worden, maar jullie warme berichten maken het toch wat draaglijker en doen me inzien dat ik heel wat geluk heb’, aldus Michelle.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.