Home celebs Michelle Obama feliciteert Kate Middleton met zalige Instagramfoto

Michelle Obama feliciteert Kate Middleton met zalige Instagramfoto

Ze beviel gisteren van haar derde kindje samen met prins William.

Isopix

Kate Middleton en prins William van het Verenigd Koninkrijk verwelkomden gisterenmiddag hun derde kindje samen. Prins George (4) en prinses Charlotte (2) kregen er een broertje bij. Michelle Obama, de voormalige presidentsvrouw van Amerika, feliciteerde het stel met een grappige foto op haar sociale media.

De kleine spruit, wiens naam voorlopig nog niet geweten is, weegt 3,826 kilogram en stelt het bijzonder goed. Net als zijn mama, want die zag er amper zeven uur na de bevalling opnieuw uit om door een ringetje te halen. Jaloers! Ze rust nu samen met haar gezinnetje uit in Kensington Palace.

Felicitaties

Heel Groot-Brittannië staat in rep en roer door de komst van het kleinste prinsje en van over de hele wereld stromen hartelijke felicitaties binnen. Zo ook van voormalig presidentsvrouw Michelle Obama. Zij was in 2016 samen met haar man Barack op bezoek in de koninklijke residentie. Hun oudste zoontje George mocht speciaal voor die gelegenheid iets langer opblijven, zodat hij de president en Michelle kon ontmoeten.

Schattige foto

De kleine George droeg toen een badjas, zodat hij direct na de ontmoeting onder de dons kon kruipen. Barack knielde neer om het verlegen prinsje aan te spreken. Michelle haalde deze superschattige foto van hun kennismaking nog eens boven om de kersverse ouders op een bijzonder originele manier proficiat te wensen met de komst van hun babyzoontje. ‘Barack en ik zijn verheugd om the Duke en Duchess van Cambridge te feliciteren met hun nieuwste aanwinst‘, schreef Michelle.

Pyjamafeestje

Tot zover de formele gelukwensen. Wat daarna volgde, is typisch Michelle met haar fijne gevoel voor humor. ‘We hopen hem binnenkort te ontmoeten voor een pyjamafeestje in Kensington Palace. Ik zal mijn badjas dragen!’ lacht Michelle, verwijzend naar de schattige outfit van George. Het bericht werd al meer dan anderhalf miljoen keer geliket. Wij willen ook wel een uitnodiging voor dat slaapfeestje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.