Home celebs HOERA: Kate Middleton en prins William verwelkomden zonet hun derde kindje

HOERA: Kate Middleton en prins William verwelkomden zonet hun derde kindje

De 36-jarige prinses werd vanochtend met weeën opgenomen in het ziekenhuis.

kate middleton
Reporters

Kate Middleton (36) en prins William (35) zijn vandaag voor de derde keer ouders geworden. Dat maakte het Britse hof zonet bekend via Twitter. De naam van de baby is voorlopig niet geweten. Het geslacht wel: it’s a boy!

Royal baby nr. 3 is een feit! Kate Middleton en prins William verwelkomden vanochtend om iets na 11 uur hun derde kindje, een zoontje, in het St. Mary’s ziekenhuis in Paddington (Londen).

Geslacht bekend, naam nog niet

‘Moeder en baby stellen het goed’, aldus het Britse hof. De naam van de baby – die vijfde in lijn is voor de troon, na grootvader Charles, vader William, broer George en zus Charlotte – blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim. Zowel bij George als bij Charlotte wachtten de ouders twee dagen met het onthullen van de naam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De 36-jarige Middleton werd vanochtend met weeën naar het ziekenhuis gebracht. Haar echtgenoot prins William (35) – die afgelopen weekend nog de 92ste verjaardag van zijn grootmoeder, Queen Elizabeth, vierde – week geen seconde van haar zijde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bookmakers gokken op Arthur

Het Britse hof maakte eind september vorig jaar bekend dat Kate Middleton voor de derde keer zwanger was. Het geslacht van de baby werd geheim gehouden tot de geboorte, wat het voor de bookmakers moeilijk maakte om te gokken welke naam het prinsenpaar voor hun derde spruit zou kiezen. De namen Alice en Arthur waren de koplopers. Nu het geslacht van de baby geweten is, is nog maar de vraag of Kate en Williams derde kindje ook effectief Arthur zal heten.

Ook Kate en William wisten op voorhand het geslacht van hun derde baby niet, net als bij hun eerste twee kinderen George (bijna 5) en prinses Charlotte (bijna 3).

kate middleton

Hoewel baby nr. 3 nog geen maand oud zal zijn, wordt Kate Middleton toch op de bruiloft verwacht van haar schoonbroer prins Harry. Die laatste stapt op 19 mei in het huwelijksbootje met de voormalige actrice Meghan Markle. Lees er hier meer over.

Lees ook: