Home celebs Prins George mag geen beste vriend hebben op nieuwe school

Prins George mag geen beste vriend hebben op nieuwe school

Veel te veel regels!

© PHOTO NEWS

Prins George startte vorige week zoals vele andere kinderen met school. De 4-jarige prins liep op zijn eerste schooldag hand-in-hand met papa prins William de poorten binnen van Thomas’s Battersea in Londen. Hier zal hij ongetwijfeld veel vrienden maken, maar geen beste vriend als het aan de school ligt.

Volgens de regels van zijn nieuwe school, wordt het aan de leerlingen van Thomas’s Battersea niet toegestaan een beste vriend te hebben in de klas. Het klinkt bizar, want je zou juist willen dat de leerlingen wél vrienden maken, maar het schoolbestuur heeft hier een goede reden voor.

Regels tegen uitsluiting

Weet je nog toen jij een beste vriendje had op de lagere school? Jullie deden ongetwijfeld alles samen en je had niet echt oog voor de andere studenten. Wie geen beste maatje had weten te strikken aan het begin van het jaar, koestert waarschijnlijk minder leuke herinneringen.

Om te voorkomen dat er studenten uitgesloten worden, heeft de school daarom de regel ingevoerd dat je geen beste vriend mag hebben. Ook wanneer ze een verjaardagsfeestje organiseren, moeten de leerlingen zich houden aan regels. Als niet alle klasgenootjes uitgenodigd zijn, mag je de uitnodigingen niet uitdelen op school. Al deze regels en bordjes verspreid over de school waarop ‘wees lief’ staat, moeten ervoor zorgen dat iedereen met iedereen bevriend is.

Officiële naam van de prins

Ook over de officiële familienaam van prins George is nieuws bekend gemaakt. Op school zullen ze hem voortaan aanspreken met George Cambridge. Kensington Palace bevestigde dat ‘Cambridge‘ de achternaam zal zijn die de jonge prins gebruikt op school, verwijzend naar de koninklijke titel van zijn ouders, de hertog en hertogin van Cambridge.

We wensen George Cambridge heel veel succes toe in zijn schoolcarrière en twijfelen er niet an dat hij een geweldige squad vrienden zal maken!

Nog meer nieuws over de Britse koninklijke familie: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.