Home celebs ZIEN: Taylor Swift ‘vijfde wiel aan de wagen’ tijdens huwelijksaanzoek door fan

ZIEN: Taylor Swift ‘vijfde wiel aan de wagen’ tijdens huwelijksaanzoek door fan

De blik van de 28-jarige popster spreekt boekdelen!

@taylorswift via Instagram

Taylor Swift wist niet wat haar overkwam toen een fan tijdens een meet & greet in Philadelphia plots door z’n knie ging om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De 28-jarige popster deelde het ludieke moment op Instagram met de hashtag #thirdwheel, oftewel: vijfde wiel aan de wagen.

Swift mocht dan wel verrast zijn, de man in kwestie had zijn aanzoek tot in de puntjes uitgekiend. Begin vorige maand maakte Anthony een anoniem Twitteraccount aan waarmee hij de aandacht van de 28-jarige popster wou trekken.

Zo tweette hij dat het wel héél cool zou zijn als hij zijn vriendin Stephanie ten huwelijk zou kunnen vragen tijdens een meet & greet met Taylor op de avond van haar concert in Philadelphia.

#Thirdwheel

Hoewel Anthony’s boodschap niet tot bij Taylor kwam, werd het koppel gisteren toch geheel toevallig uitgenodigd voor een meet & greet én ging Anthony door z’n knie voor Stephanie zoals gepland. Swifts gezicht tijdens het aanzoek spreekt boekdelen.

‘Ze wandelden de kamer binnen voor een meet & greet en hij zei: “We ontmoetten elkaar 5 jaar geleden tijdens de RED-tournee” en toen…’, schreef Taylor bij onderstaande post op Instagram. De popster voegde er de hashtag #thirdwheel aan toe, oftewel: vijfde wiel aan de wagen.

Anthony vertelde eerder op z’n anonieme Twitteraccount dat hij en zijn aanstaande een koppel werden nadat ze een concert van Taylor Swift bijwoonden in 2013.

‘We waren gewoon twee Swifties die beslisten van samen naar een concert te gaan in 2013. We werden verliefd en bijna 5 jaar later ga ik haar ten huwelijk vragen op de plek waar het allemaal begon voor ons‘, tweette Anthony in juni. ‘We hebben al uren samen naar haar muziek geluisterd. Ik kan Taylor niet genoeg bedanken ons dichter naar elkaar toe te doen groeien.’

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.