Home celebs Taylor Swift haalt Robbie Williams op het podium voor een prachtige cover...

Taylor Swift haalt Robbie Williams op het podium voor een prachtige cover van ‘Angels’

Taylor Swift
YouTube: Taylor Swift

Fans van Taylor Swift die een ticketje hadden voor haar tweede concert in Londen hebben meer dan waard voor hun geld gekregen. Plots verscheen namelijk Robbie Williams op het podium van het Wembley Stadium en brachten ze samen een prachtige cover van de wereldhit ‘Angels’.

Taylor Swift reist momenteel door het Verenigd Koninkrijk voor haar Reputation Stadium Tour. Zaterdagavond stond de zangeres voor de tweede en laatste keer op het podium van het Wembley Stadium in Londen en dat kon ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Surprise guest

Als verrassing voor al haar fans had ze namelijk iemand uitgenodigd om haar te vergezellen op het podium. Toen Taylor het nummer ‘Angels’ begon te spelen, wisten de aanwezige concertgangers al hoe laat het was. Niet veel later was het zover en verscheen niemand minder dan Robbie Williams op het podium. Leuk detail: Robbie had voor de gelegenheid een T-shirt aan van Taylor Swifts Reputation Stadium Tour.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is bovendien niet de eerste keer dat de blondine iemand vraagt voor een verrassingsoptreden. Zo deden Shawn Mendes, Selena Gomez, Troye Sivan en Niall Horan het hem al voor.

Lees ook: