Home celebs Katten van Taylor Swift hebben klein rolletje in ‘Deadpool 2’

Katten van Taylor Swift hebben klein rolletje in ‘Deadpool 2’

Taylor is apetrots.

Instagram @taylorswift

Taylor Swift is zot van haar twee katten Meredith en Olivia.  De beestjes gaan hun bekende baasje achterna, want ze verschijnen in de nieuwste Hollywoodblockbuster ‘Deadpool 2’.

Zo baasje, zo beestje. Taylor Swift is bekend over de hele wereld, en het lijkt erop dat haar huisdieren dezelfde weg opgaan. De zangeres heeft twee katten Meredith en Olivia die regelmatig op haar sociale media opduiken. Nu stijgen ze nog een trapje verder op de roemladder, want de twee pluizige beestjes verschijnen kort in de nieuwe ‘Deadpool’-film.

Ryan Reynolds’ personage Wade Wilson draagt een T-shirt met daarop de foto van Taylors katten. Als bijschrift staat er ‘Olivia & Meredith best friends purrrrr-ever’. Taylor is in de wolken met de cameo van haar huisdieren en ze deelde het beeld uit de film in haar Instagram Stories. ‘Ik ben zo trots op mijn fluffy dochters’, schrijft Taylor. ‘Dank je, Ryan Reynolds!’

In twee daaropvolgende Instagram Stories vertelde ze het goede nieuws aan haar katten. ‘Deadpool 2 heeft jou en je zus op een T-shirt gezet in de film’, zegt de zangeres waarna Meredith luid begint te spinnen. ‘Ze is heel gelukkig’, aldus Taylor. ‘Ze is dol op gastrolletjes‘. Olivia reageerde minder enthousiast en was niet echt onder de indruk van het grote nieuws. ‘Ze is heel bescheiden‘, vertelt Taylor.

Taylor is een goede vriendin van Blake Lively, de vrouw van Ryan. Het is dan ook niet de eerste keer dat Taylor en Ryan ‘samenwerken’. Het dochtertje van het Hollywoodkoppel zong al eens mee op het album ‘Reputation’ van Taylor. In ‘Gorgeous’, het achtste nummer op de cd, is tijdens de intro een kinderstemmetje te horen en dat is afkomstig van de driejarige James Reynolds.

Lees ook: