Home celebs VIDEO: Ryan Reynolds verkoopt zijn ‘Deadpool’-kostuum

VIDEO: Ryan Reynolds verkoopt zijn ‘Deadpool’-kostuum

Dit is je kans om het strakke pakje in huis te halen!

We hebben net nóg een reden gevonden om toe te voegen aan de lange lijst getiteld ‘waarom Ryan Reynolds de perfecte man is’. In een korte video op Instagram laat de acteur weten dat hij zijn ‘Deadpool’-pak te koop zet. Niet omdat hij het personage beu is, maar om geld in te zamelen voor het goede doel. Smelt!

Binnenkort komt de langverwachte film ‘Deadpool 2‘ uit met Ryan Reynolds (41) in de hoofdrol. En van die buzz maakt de acteur gebruik om geld in te zamelen voor LetsFCancer, een organisatie die zich inzet tegen kanker.

Helden gezocht

In een grappige video gepost op zijn Instagram, zien we de acteur in een roze ‘Deadpool’-pak. Met een humor waar alleen Ryan Reynolds mee wegkomt, vertelt hij dat iedereen de kans heeft om een held te zijn in de strijd tegen kanker. Daar heb je geen superkrachten, een cape of zelfs een kostuum voor nodig, enkel geld.

Truth is, I love @pink – unconditionally. Link in bio for details. ?

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen, veilt Reynolds een roze versie van zijn ‘Deadpool’-pak. Wat je met het kostuum doet eenmaal je het in handen hebt, tja, dat wil hij liever niet weten…

Lees ook: