Home celebs CUTE: Justin Timberlake legt concert stil voor bijzondere aankondiging

CUTE: Justin Timberlake legt concert stil voor bijzondere aankondiging

Het werd een onvergetelijke avond voor een van zijn fans.

Justin Timberlake was aan het optreden in Detroit op maandagavond, toen hij de boel stil legde voor een belangrijke aankondiging. Het werd een avond die één fan in het bijzonder nooit meer zal vergeten!

In een tijdperk waar iedereen een zwangerschap aankondigt via een foto op Instagram, had Darcell Baxtresser een beter idee. De Amerikaanse vrouw is sinds haar zesde een grote fan van Justin Timberlake en trok op maandagavond naar zijn concert met een missie. Baxtresser had een bord gemaakt voor haar idool met de vraag: ‘Wil je mij helpen om mijn zwangerschap aan te kondigen?‘.

Baby Bax

Toen de ‘Man of the Woods’-zanger het bordje zag, twijfelde hij geen seconde en legde tot haar grote verbazing zijn concert stil. Timberlake gaf haar ongeboren baby zelfs een bijnaam toen hij aan de overvolle concertzaal liet weten dat baby Bax verwacht wordt op 1 november 2018.

Baxtresser filmde het hele gebeuren en stuurde de video naar haar nietsvermoedende familieleden. Dat is pas een zwangerschapsaankondiging! Later liet ze aan E! News weten dat ze ‘Baby Bax’ niet zal vernoemen naar haar idool, maar de zanger is wél altijd welkom om de peetvader te worden van haar eerste kindje. Cute!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.