Home celebs ZIEN: Taylor Swift doet een Britney’tje in haar nieuwe videoclip voor ‘Delicate’

ZIEN: Taylor Swift doet een Britney’tje in haar nieuwe videoclip voor ‘Delicate’

Zie jij de gelijkenissen met deze clip uit Britneys beginjaren?

TaylorSwiftVEVO via YouTube

Geen robots of subtiele verwijzingen naar slangen deze keer. Taylor Swift (28) haalde voor de clip van ‘Delicate’, de vierde single uit haar zesde album ‘Reputation’, niet alleen haar beste dansmoves maar ook haar innerlijke Britney Spears naar boven.

Als je een van de beroemdste vrouwen ter wereld bent, is het makkelijk om je verkeerd begrepen en soms zelfs onzichtbaar te voelen. Dat is het idee achter Taylor Swifts nieuwste videoclip voor de single ‘Delicate’ (en de rode draad doorheen haar jongste album ‘Reputation’).

Taylor meets Britney (en Maddie)

In de clip zien we de 28-jarige popzangeres een interview geven op de rode loper voor ze zich naar haar hotelkamer begeeft. Voor de spiegel trekt ze de gekste bekken (een knipoog naar Britney Spears‘ ‘Lucky’?) en al snel beseft ze dat de mensen haar niet meer kunnen zien.

Swift beslist om haar nieuwe ‘kracht’ te gebruiken om ongegeneerd doorheen de lobby van het hotel te dansen en haar dansroutine vervolgens verder te zetten in een metrostation en buiten in de regen. Daarin zien de Swifties, zoals Taylors fans worden genoemd, gelijkenissen met de moves van Sia‘s protegé Maddie Ziegler.

‘Delicate’: een ode aan Joe?

‘Delicate’ is de vierde single uit Swifts zesde album ‘Reputation’, na ‘Look What You Made Me Do’, ‘… Ready For It?’ en ‘End Game’. Hoewel de videoclip van de breekbare en intieme popsong insinueert dat de blondine over haar leven als celebrity zingt, is menig fan ervan overtuigd dat de lyrics van ‘Delicate’ over de begindagen van haar relatie met huidig lief en acteur Joe Alwyn (27) gaan.

Na ‘Bad Blood’, ‘Wildest Dreams’, ‘Blank Space’ en ‘Out of the Woods’ werkte Swift opnieuw samen met regisseur Joseph Kahn. De clip voor ‘Delicate’ werd in twee nachten opgenomen in downtown Los Angeles in het Biltmore Hotel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer muziek: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.