Home celebs P!nk geeft haar gezin de hoofdrol in gloednieuwe videoclip

P!nk geeft haar gezin de hoofdrol in gloednieuwe videoclip

De kleine Jameson en Willow volgen hun mama op de voet.

De nieuwe videoclip van P!nk is een feit. Deze keer geeft ze de hoofdrol niet aan spierbundel Channing Tatum, maar wel aan haar gezin. In de clip van ‘Whatever You Want’ passeren verschillende behind the scenes-beelden van haar man Carey Hart en haar twee oogappels Jameson en Willow de revue.

P!nk is enorm trots op haar kroost, en dat bewijst de zangeres nog maar eens in de nieuwe videoclip voor ‘Whatever You Want‘. Daarin neemt ze ons mee achter de schermen van haar repetities en optredens, én in haar privéleven.

Hecht gezin

Het gebeurt wel vaker dat P!nk haar dochter Willow meeneemt naar belangrijke events, maar haar zoontje Jameson hield ze meestal op de achtergrond. Tot nu, want de kleine man verschijnt hier en daar in de nieuwe videoclip.

Ook haar echtgenoot Carey komt vaak in beeld. Hij steunt zijn vrouw maar al te graag, en wij vermoeden dat P!nk op deze manier een welgemeende ‘dankjewel’ wil zeggen. Yep, haal die hashtag #relationshipgoals maar boven!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: