Home celebs P!nk neemt de grootste onzekerheid over ons seksleven weg

P!nk neemt de grootste onzekerheid over ons seksleven weg

'Soms hadden we een jaar lang geen seks.'

Isopix

Als het van Hollywoodfilms of videoclips afhing, hadden we allemaal minstens twee keer per dag seks. De realiteit is vaak anders, wat veel vrouwen onzeker maakt over hun seksleven en hun libido. Zangeres P!nk vertelde in haar recentste interview echter dat het volkomen normaal is dat je niet op elk moment zin hebt om te vrijen.

Pink heeft een mooi gezin. Ze is getrouwd met de knappe voormalige motorcrosser Carey Hart, en samen hebben ze schattige dochter Willow en koddig zoontje Jameson. Toch is het ook bij haar niet altijd rozengeur en maneschijn. In een interview met The Guardian vertelt de zangeres openhartig dat ze soms twijfelt aan haar relatie. ‘Op bepaalde momenten kijk ik naar Carey en denk ik: ik heb jou niet graag, er is niks wat ik leuk vind aan jou, we hebben niks gemeenschappelijk en ik wil je niet meer zien’, vertelt Pink.

Eerlijkheid

De week erna verdwijnen die negatieve gedachten en vindt P!nk haar man opnieuw de max. ‘Hij is een prachtige man en een goede vader. Hij is echt mijn rots‘, aldus Pink. Haar uitspraken tonen dat het cliché spreekwoord ‘Ieder huisje heeft zijn kruisje’ echt wel waar is. Fans en vrouwen van over de hele wereld prijzen de zangeres voor haar eerlijkheid. We kijken op naar celebs en hun zogezegde perfecte leventje, maar P!nk doorprikt nogmaals die illusie.

Vonken

De zangeres durft ook eerlijk toe te geven dat hun seksleven af en toe een dipje kent en de vonken er niet altijd van af vliegen in de slaapkamer. Het feit dat ze dat niet meer dan normaal vindt, is een geruststelling voor de zowat de hele vrouwelijke wereldbevolking. Chickflicks en tv-series creëren soms de illusie dat een vrouw het liefst elke ochtend én avond haar lief bespringt. Waarheidsgetrouw is dat niet echt, want een drukke dag op het werk, stress of zorgen om de kinderen steken daar vaak een stokje voor.

Libido

Dankzij P!nk krijgen we nogmaals te horen dat er echt niks mis is met ons libido. Zelfs de knapste celebritykoppels kennen ‘droge’ momenten. ‘Er waren periodes waarin we een jaar geen seks hadden’, biecht ze op. ‘Monogamie is hard werk. Maar als je je best doet, komt het allemaal goed.’ Amen!

Meer Pink: