Home celebs ZIEN: Ed Sheeran en Eminem lanceren dramatische videoclip voor ‘River’

ZIEN: Ed Sheeran en Eminem lanceren dramatische videoclip voor ‘River’

Zo zag je Ed Sheeran nog nooit.

Dat het in de liefde niet altijd rozengeur en maneschijn is, bewijzen Eminem en Ed Sheeran in hun allernieuwste videoclip voor ‘River’. De clip duurt maar liefst zes minuten en vertelt het verhaal van het ingewikkelde liefdesleven van Eminem. En Ed Sheeran zorgt daarbovenop nog eens voor de nodige portie drama.

Voor het nummer ‘River‘ sloeg Eminem de handen in elkaar met niemand minder dan Ed Sheeran. Omdat deze samenwerking een schot in de roos is, besloot het duo een bijbehorende videoclip uit te brengen. In het verhaal zien we Eminem worstelen met zijn gevoelens en Ed Sheeran heeft het zo te zien ook bijzonder moeilijk.

Drama à volonté

In de videoclip gaat de driehoeksverhouding van Eminem van kwaad naar erger. Hij weet zich geen raad met zijn emoties en wanneer hij te horen krijgt dat zijn scharrel zwanger is, gaat hij helemaal door het lint. Uit frustratie gooit hij alles kapot en ook Ed zwiert van alles en nog wat door de kamer. Voeg daar nog een portie regen en bliksem aan toe, en de dramatische videoclip is helemaal compleet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: