Home celebs 11 dingen die je nog niet wist over Cherry Seaborn, de verloofde...

11 dingen die je nog niet wist over Cherry Seaborn, de verloofde van Ed Sheeran

Wie is de mysterieuze brunette die het hart van onze Ed heeft gestolen?

Intussen weten we al dat Ed Sheeran verloofd is met de 25-jarige Cherry Seaborn en dat hij van plan is zijn zangcarrière op te geven zodra ze hun eerste spruit verwelkomen. Wij handelden zoals elke vrouw met een gebroken hart zou doen, en besloten alles uit te zoeken over de vrouw die onze rossekop heeft gestolen.

1

Ze leerde Ed kennen op school

Het koppel kent elkaar al sinds hun kindertijd. De twee gingen naar dezelfde school Thomas Mills High in Suffolk, Engeland.

2

Ed was jaren geleden al stiekem verliefd op haar

Als kinderen waren de twee goed bevriend, maar Ed had toen al stiekem gevoelens voor Cherry. Helaas had ze al een vriendje, waardoor het enkel bij vriendschap bleef.

3

Ed heeft een beauty mét brains gestrikt

Cherry studeerde Moleculaire Biologie aan Durham University in Engeland en Management aan Duke University in Amerika.

4

Ze houdt van hockey

Tijdens haar studententijd aan Duke University zat Cherry bij het prestigieuze hockeyteam Blue Devils.

Ze houdt van hockey

5

Haar geluksnummer is 19

Zoals je kan zien op bovenstaande foto speelde ze hockey onder nummer 19. Dat kan verklaren waarom ze er zo aan gehecht is. Ed houdt dan weer van nummer 17, omdat zijn verjaardag valt op 17 februari. Misschien vinden ze middenin een compromis en zal hun huwelijksdatum (waar nog geen info over bekend is) vallen op de 18de van de maand?

6

Ze is gesteld op haar privacy

Cherry houdt duidelijk niet van de spotlight en Ed doet er alles aan om zijn verloofde af te schermen van ongewenste media-aandacht. Zelfs haar Instagramaccount staat op privé.

7

Ze werkt bij Deloitte in London

Cherry is senior consultant bij Deloitte in London. Daarvoor werkte ze in het financiële district van New York, maar ze verhuisde naar Engeland om bij Ed te zijn.

8

Het koppel is samen sinds 2015

De twee hielden hun relatie lange tijd onder de radar. Niemand wist zelfs dat ze samen waren tot bff Taylor Swift een feestje organiseerde voor het koppel om hun eerste jaar samen te vieren.

9

Ze komt uit een creatief nest

Haar vader Matthew is een architect. Cherry heeft ook een broer, Charlie, die muziek maakt voor films en theater.

10

Ze is de reden dat Ed een jaar lang pauze nam van muziek

Cherry en Ed besloten om een jaar lang te stoppen met werken, zodat ze konden focussen op hun relatie. De 26-jarige zanger vertelde in een interview aan Beats 1 dat ze tijdens dat jaar hebben gereisd en elke dag samen spendeerden. Must be nice to be that rich…

11

Er bestaat een kans dat de twee zich settelen in hun thuisstad

Ed heeft een tattoo boven zijn navel met het embleem van zijn school Thomas Mills. In een interview zei hij dat hij graag zijn eigen kinderen naar dezelfde school wilde sturen. Aangezien ook Cherry daar haar roots heeft, zit de kans er dus in dat zijn droom uitkomt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.