Home celebs YES: Taylor Swift dropt eindelijk haar nieuwe single ‘ME!’ mét videoclip

YES: Taylor Swift dropt eindelijk haar nieuwe single ‘ME!’ mét videoclip

Brendon Urie, de frontman van Panic! at the Disco, is te horen in het nummer én te zien in de clip.

© Getty

De fans van Taylor Swift zaten al enkele weken op hete kolen en werden deze ochtend eindelijk verrast met een nieuwe single van T-Swift, en wat voor één! De popster werkte voor haar nieuwe single ‘ME!’ samen met niemand minder dan Brendon Urie, de frontman van Panic! At the Disco. En we kunnen er gewoon niet omheen: wat een zangduo!

Taylor teasde er al enkele dagen op los, maar vandaag is het eindelijk zover: ze stuurde haar nieuwe single mét videoclip de wereld in. Het nummer heeft een vrolijke en zomerse vibe en wordt vergezeld met een decadente en kleurrijke videoclip. Helemaal Taylor, dus! Afgezien van haar Frans met haar op dat ze zo nodig aan het begin van de clip wil laten horen, zijn we fan!

Het is al sinds november 2017 geleden dat de Amerikaanse met een nieuw album naar buiten kwam. Geduld is een schone zaak, zo blijkt, want het zomerse nummer valt duidelijk in de smaak bij haar fans. De clip is momenteel al meer dan 15 miljoen keer bekeken op YouTube. ‘You can’t spell awesome without me’, zingt de zangeres in haar spiksplinternieuw nummer en we kunnen haar geen ongelijk geven!

Ook de duizenden tweets over Taylors nieuwste single liegen er niet om. De fans zijn laaiend enthousiast.

Meer muziek:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.