Home celebs 5 signalen dat Taylor Swift morgen een nieuw album uitbrengt

5 signalen dat Taylor Swift morgen een nieuw album uitbrengt

Morgen, bijna 2 maanden na haar eerste Instagrampost, krijgen we eindelijk duidelijkheid.

Getty

Dat Taylor Swift graag mysterieus doet, is geen geheim. Toen ze haar vorige album ‘Reputation’ uitbracht, waren fans ook wekenlang aan het speculeren. Iets was dit keer niet anders is, want de zangeres lanceerde namelijk al enkele weken geleden een aftelklok op haar sociale media.

Het is al een jaar geleden dat Taylor Swift nog een nieuwe single uitbracht, maar het lijkt erop dat de zangeres morgen een nieuw album zal aankondigen. Op haar sociale media is ze namelijk al weken aan het aftellen naar 26 april. Al zijn dat lang niet de enige signalen die erop wijzen dat TS7 op komst is.

1. Nieuwe merchandise

Enkele dagen geleden werd Taylor Swift gespot in witte trui met bloemenprint. Niet zo ongewoon zou je denken, maar op de mouw van de sweater stond de naam van de zangeres gedrukt. De bedrukking was daarnaast ook compleet in thema met de dromerige sfeer die je momenteel op haar Instagramaccount spot. Verder is haar webwinkel momenteel ook offline wat kan betekenen dat haar team alles aan het klaarstomen is voor de lancering van morgen.

2. Hints op Spotify

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans van de zangeres weten dat Taylor graag hints achterlaat. Enkele aandachtige luisteraars hebben dan ook ontdekt dat er bij haar nummers op Spotify een nieuwe achtergrond te zien is. Alleen het nummer ‘Story of Us’ ziet er anders en duurt bovendien exact 4 minuten en 26 seconden. Gezien de titel van de song denken veel fans ook dat haar nieuwe album geïnspireerd is op haar huidige relatie.

3. Haar aftelklok

De grootste hint van allemaal is natuurlijk de aftelklok. Nu moeten we eerlijk zeggen dat het aftellen voor ons iets te lang duurt, maar gelukkig is het wachten bijna voorbij. Ook haar website heeft een make-over gekregen en die ziet er heel anders uit dan wanneer de zangeres ‘Reputation’ lanceerde. Denk: een pastelkleurige achtergrond met een roze logo. Oplettende fans hebben daarnaast ook opgemerkt dat het lettertype aangepast is.

4. Haar Instagramaccount

View this post on Instagram

???????

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het begon allemaal met een foto van een heuvel waar enkele bomen op te zien waren. Niet zo bijzonder, maar het onderschrift was dat wel. Hier kan je namelijk zeven palmboom-emoji’s zien, wat weleens een link naar haar zevende album zou kunnen betekenen. De foto in kwestie verscheen maar liefst acht (!) weken geleden en sindsdien post Taylor bijna dagelijks een foto. De foto’s bevatten bijna altijd iets van pastelkleuren en zijn ook steeds zeer dromerig. Het onderschrift ‘4.26’ is overal hetzelfde. 26 april is bovendien een vrijdag en een gebruikelijke dag voor een artiest om nieuwe muziek te lanceren.

5. Nieuwe look

Compleet anders ziet Taylor er niet uit, maar ze trekt de lijn van haar posts op sociale media wel door naar zichzelf. Zo werd ze gezien met roze lokken en is ook haar kledingkeuze totaal anders dan in haar ‘Reputation’-periode. Onlangs koos de blondine namelijk voor een zeer girly, roze jurkje.

Lees ook: