Home celebs BELUISTER: Taylor Swift lost mierzoete titeltrack van haar allernieuwste album ‘Lover’

BELUISTER: Taylor Swift lost mierzoete titeltrack van haar allernieuwste album ‘Lover’

© Getty

Taylor Swift verraste haar fans deze ochtend met een gloednieuw nummer: ‘Lover’. Het nummer is de titeltrack van haar album ‘Lover’ dat volgende week vrijdag gelost wordt. Met het zachte en romantische nummer geeft TayTay al een klein voorsmaakje van wat ons nog te wachten staat.

‘Lover’ is al het vierde nummer dat Swift uitbrengt. Eerder dit jaar konden we ook al meezingen met ‘Me’!, ‘You Need to Calm Down’ en het rustige ‘The Archer’. Op het nieuwe album zullen in totaal achttien nummers staan. Het wordt voor de 29-jarige zangers al haar zevende album, maar het eerste met het platenlabel Big Machine.

‘Cats’

Het nummer ‘Lover’ zou naar verluidt geschreven zijn voor haar – hoe kan het ook anders? – lover Joe Alwyn. Taylor Swift viel drie jaar geleden als een blok voor de charmes van de Britse acteur en in tegenstelling tot haar vorige relaties zou haar relatie met de acteur wel een succes zijn. ‘I’ve loved you three summers now, honey. But I want them all‘, zingt de zangeres in het nummer.

Swift liet op Twitter weten dat de video van ‘Lover’ op 22 augustus om 17 u gereleased zal worden. Later dit jaar speelt de zangers de hoofdrol spelen in de verfilming van Andrew Lloyd Webbers’ musical ‘Cats’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.