https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs BELUISTER: nieuwe single ‘Tempo’ van Lizzo en Missy Elliott krijg je niet...

BELUISTER: nieuwe single ‘Tempo’ van Lizzo en Missy Elliott krijg je niet meer uit je hoofd

Afgelopen weekend kwam de videoclip van het nummer uit en wij krijgen er maar geen genoeg van.

© Getty

Lizzo en Missy Elliott hebben afgelopen vrijdag de muziekvideo voor hun nummer ‘Tempo’ online gezwierd en wij krijgen er maar geen genoeg van. Bij ons staat hij namelijk na een heel weekend nog steeds on repeat!

In de clip zie je Lizzo in een traditionele Amerikaanse diner die voor de gelegenheid de naam ‘Lizzo’s Breakfast and Burgers’ gekregen heeft. Samen met enkele achtergronddansers bouwen de twee een feestje op de parking van het restaurant. Verder ziet Lizzo er alvast fantastisch uit in haar blauwe bikini met cowboyhoed. Haar partner in crime Missy Elliott koos voor een iets meer comfy outfit zoals we van haar gewoon zijn.

Voor Lizzo is het nummer alvast een droom die uitkomt. De zangeres is namelijk al sinds haar tienerjaren fan van Missy Elliot. ‘Ze is een van de beste artiesten ooit’, zei ze in een recent interview. Voor ons is de samenwerking alvast meer dan geslaagd, want na amper een keer luisteren, krijgen we de song ‘Tempo‘ al niet meer uit ons hoofd. Meer van dat graag!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: