Home FASHION & BEAUTY Beauty Lizzo en ‘Fantastic Beasts’-acteur Ezra Miller schitteren in nieuwe campagne van Urban...

Lizzo en ‘Fantastic Beasts’-acteur Ezra Miller schitteren in nieuwe campagne van Urban Decay

De twee celebs zijn #prettydifferent en zijn er trots op ook.

Urban Decay probeert al jaren de standaard in de beautywereld te doorbreken en dat doen ze nu opnieuw met hun ‘Pretty Different’-campagne. Zangeres Lizzo en ‘Fantastic Beasts’-acteur Ezra Miller zijn namelijk het gezicht van de nieuwe campagne.

Met hun nieuwe campagne wil Urban Decay aantonen dat onze verschillen ons net uniek maken. Net daarom hebben ze Lizzo, Ezra Miller en Joey King gekozen als het gezicht van hun nieuwe ‘Pretty Different’-campagne. Volgens het make-upmerk zijn het drie boegbeelden die weigeren om de opgedrongen idealen te aanvaarden en gewoon 100 % zichzelf zijn zonder zich iets aan te trekken van wat iemand anders zegt.

Zowel Lizzo als Ezra zijn alvast laaiend enthousiast over hun samenwerking met het make-upmerk. ‘Mijn eerste make-upcampagne. Ik ben gek op mijn breed gezicht, hoge jukbeenderen en dubbele kin. #prettydifferent’, klinkt het op haar Instagramaccount. Ook voor Ezra Miller, die regelmatig zelf make-up draagt op de rode loper, is het de eerste keer dat hij te zien is in  een make-upcampagne. ‘Ik ben opgegroeid met twee oudere zussen en we deden allemaal samen onze make-up. Ik vond het zelfs heel leuk toen mensen dachten dat we twee zussen waren’.

Urban Decay heeft dus een uitstekende keuze gemaakt toen ze deze celebs uitkozen voor hun nieuwe project. Ze zijn stuk voor stuk anders dan het ideaalbeeld uit de beautyindustrie en dat kan hun geen moer schelen. Meer nog, ze zijn er zelfs trots op en ze zijn bovendien ook niet bang om dat te tonen aan de rest van de wereld.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.