Home FASHION & BEAUTY Beauty Brengt Urban Decay na haar Naked Cherry binnenkort nóg een Naked Palette...

Brengt Urban Decay na haar Naked Cherry binnenkort nóg een Naked Palette uit?

De eerste beelden zien er alvast veelbelovend uit.

Urban Decay
Instagram: Trendmood1

Naked Cherry van Urban Decay was een schot in de roos, maar bij het make-upmerk zitten ze duidelijk niet stil. Op het Instagramaccount van Trendmood zijn namelijk foto’s opgedoken van wat weleens een nieuw Naked Palette zou kunnen zijn.

Op Instagram zijn er de afgelopen dagen heel wat foto’s verschenen van een oogschaduwdoosje met de naam Naked Reloaded. Bij Urban Decay hebben ze nog niets bevestigd, maar de kans zit er dik in dat het make-upmerk binnenkort een nieuwe variant van hun populaire paletje uitbrengt.

Het Instagramaccount Trendmood toont alvast de eerste beelden van het doosje. Zo kan je niet alleen de verpakking zien, maar ook de verschillende tinten. Net zoals bij de andere Naked Palettes kregen deze kleurtjes stuk voor stuk een naam zoals bijvoorbeeld End Game en Bucked.

Naked Reloaded

In het doosje zitten twaalf verschillende tinten die allemaal erg draagbaar zijn. Er zitten namelijk heel wat neutrale tinten tussen zoals donkerbruin en een perzikachtige kleur. Wat wel anders is in vergelijking met de vorige editie is de maat van de oogschaduwkleurtjes. De buitenste kleurtjes zijn iets breder en ook de twee voorlaatste tinten aan elke kant zijn iets groter. De acht kleuren in het midden hebben wel hetzelfde formaat. Voorlopig is het dus nog even afwachten op bevestiging, maar ons lijkt dit alvast het ideale paletje om mooie lentelooks mee te creëren.

View this post on Instagram

Another L👀K and #swatches 🚨👀 Is this the Next NAKED Palette?!?!?! 🤔💛 #urbandecaycosmetics #NAKEDReloaded #EyeshadowPalette 👀😍 #ComingSoon @urbandecaycosmetics 2019 *will confirmed and keep u updated . . . Looks like there are 3 different pan sizes 👀 What are your thoughts? Who excited for the new NAKED?😍✨ XO #TRENDMOOD #urbandecay #urbandecaycosmetics swatches pic: @beautybrandimport THANK U to for sharing these beautiful pic: @mademoizellehope 💛😘 . . #beauty #bbloggers #beautyblogger makeupoftheday #motd #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupdolls

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.