Home celebs Actrice Anke De Ridder verklapt eindelijk welke oudere bekende Vlaming haar hart...

Actrice Anke De Ridder verklapt eindelijk welke oudere bekende Vlaming haar hart gestolen heeft

De 'Thuis'-fans onder ons zullen hem zeker herkennen.

Deze week vertellen twee dolverliefde dames over hun relatie met een oudere man in ons blad. En ze zijn zeker niet de enigen die hun hart verloren aan een iets ouder exemplaar. Actrice Anke De Ridder weet bijvoorbeeld ook dat er op liefde geen leeftijd staat.

Anke De Ridder heeft al een tijdje opnieuw vlinders in haar buik. Maar tot hiertoe hield ze de naam van haar grote geliefde geheim. En jawel, dat lees je goed: tot hiertoe. De stiefzus van acteur Sven De Ridder verklapte namelijk wie haar oudere partner is.

De 37-jarige actrice is stapelverliefd op de twintig jaar oudere Ben Van Ostade (58). Deze naam doet waarschijnlijk een belletje rinkelen bij de ‘Thuis’-fans onder ons, want in de serie speelt hij de rol van Steven Lambrechts. Dat leuke nieuws liet Anke zelf aan Dag Allemaal weten.

Het koppel wil voor de rest niets kwijt over hun relatie. ‘Gun ons nog wat tijd’, schrijft Dag Allemaal. Anke had eerder een relatie met Pascal Durant, maar die relatie liep op de klippen. Samen hebben ze een dochtertje, Billi-Elle.

Nog meer nieuws uit BV-land:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.