Home celebs ‘Meer dan 1.000 euro voor enkele uren’: daarom is The Villa in...

‘Meer dan 1.000 euro voor enkele uren’: daarom is The Villa in Antwerpen de hotspot voor BV’s

Een mens zou voor minder 's avonds uit zijn luie zetel komen...

The Villa
© Instagram @thevillaantwerp

Als je BV’s wil spotten, moet je naar discotheek The Villa in Antwerpen. Het is ondertussen algemene kennis in het uitgaansleven. Maar de grote bedragen die schuilgaan achter de aanwezigheid van die bekende Vlamingen, daar waren we niet van op de hoogte.

Prijzige acte de présence

Als je dacht dat BV’s zoals Jonas Van Geel, Erik Van Looy en Kobe Ilsen zo vaak in The Villa te vinden zijn omdat ze weten dat al hun bekende vriendjes daar ook zullen zijn, heb je ‘t mis. Niet alleen betalen bekende koppen in de Antwerpse discotheek niet voor hun drank of VIP-tafel – wat wel te verwachten was – ze krijgen volgens een insider in Dag Allemaal ook een dikke smak geld om aanwezig te zijn. Als je de bedragen die ‘Temptation Island’-kandidaten in hun hoogdagen krijgen over the top vindt, moet je hiervoor even gaan zitten. ‘Vaak gaat het over meer dan 1.000 euro om enkele uren aanwezig te zijn’, verklapt de insider die anoniem wil blijven.

Natuurlijk krijgt niet elke bekende Vlaming die binnenwandelt zomaar 1.000 euro toegestopt. ‘The Villa speelt in op de actualiteit, en kiest enkel voor namen die op dat moment op belangstelling kunnen rekenen’, voegt de bron van Dag Allemaal er aan toe. ‘De aanwezigheid van ‘de juiste’ BV’s is enorm belangrijk voor de zaakvoerders, met het oog op de uitstraling van The Villa. En wanneer zo’n avond honderden gasten aantrekt, zijn de bedragen die ze aan de BV’s geven natuurlijk een peulschil. Zo’n avond brengt immers meer dan het tienvoud op.’

Zo staat bijvoorbeeld Erik Van Looy, vaste klant in The Villa, komende donderdag op de planning. Niet toevallig, want binnenkort staat de presentator opnieuw in de spotlight met nieuwe afleveringen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Eerder deze maand werd de verjaardag van Danira Boukhriss gevierd in de discotheek, een avond waarop het wemelde van BV’s zoals Jani, Gilles Van Bouwel en natuurlijk Kobe Ilsen. De Eén-presentatrice zal ongetwijfeld een mooi zakcentje gekregen hebben als verjaardagscadeau.

De slimste mens van de club vraagt Danira vanavond of hij haar 3x mag kussen.. #danirabdaybash #redcarpet

Posted by The Villa – Antwerp on Saturday, August 12, 2017

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.