Home Uit & thuis Zoveel verdient Jill uit ‘Temptation Island’ voor twee uurtjes feesten

Zoveel verdient Jill uit ‘Temptation Island’ voor twee uurtjes feesten

Jawadde.

VIJF
Verleidster Jill uit 'Temptation Island' verdient een aardig zakcentje aan haar deelname. De Kempense krijgt tegenwoordig zo veel aanbiedingen voor actes de présences in nachtclubs, dat ze een manager onder de arm nam. 'Het was nooit mijn bedoeling om bekend te worden, maar ik geniet er met volle teugen van,' zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Feesten voor 375 euro

'Temptation Island' is dan wel geen wedstrijd, Jill Huygens – ook gekend als Jill die alles krijgt wat ze wil – lijkt toch als winnaar uit de bus te komen. De roodharige dame krijgt gemiddeld zo'n acht aanvragen per dag om haar gezicht en de rest van haar uitvoerig gefilmde lichaam te laten zien in een of andere Vlaamse club. Het prijskaartje? Zo'n 375 euro voor twee uur (gratis) drinken, selfies nemen en dansen op een van de vele Temptation Party's. Jawadde. Jill vertelt er ook nog bij dat ze soms drie verschillende clubs op één avond aandoet. You do the math.

Voor het hele 'Temptation Island'-avontuur was Jill schilder van beroep, maar in Het Laatste Nieuws vertelt ze graag een carrièreswitch te willen maken. Ze hoopt haar brood te kunnen verdienen als model en hostess. 'Ik krijg heel wat aanbiedingen om hostessenwerk te doen. Ik heb misschien op sociale media kritiek te verduren gekregen, maar Temptation Island heeft heel wat deuren voor me geopend.'

Aardige bijverdienste voor kandidaten

Jill moet haar titel van dure vogel delen met één andere 'Temptation Island'-deelnemer. Dezelfde prijs wordt namelijk aangerekend door de manager van niemand minder dan…Marvin. Of hoe we in een wereld leven waarin overspel op een of andere manier beloond wordt.

De andere feestbeesten doen het voor iets minder, maar maken van hun deelname aan de ultieme relatietest toch ook een mooie bijverdienste. Zo krijgen de koppels elk – behalve Marvin en Louise, die hoogstwaarschijnlijk niet (meer) samen zijn – 350 euro, reiskosten niet inbegrepen. Verleidster Jolyn doet het voor 150 euro. De prijzen van Louise en Chiara, ook gewilde gasten, zijn niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws

Meer over 'Temptation Island':

9 conclusies die we na acht afleveringen 'Temptation Island' kunnen trekken

Wow: Chiara en Marvin van 'Temptation Island' maken enorme scène in restaurant

5 momenten waarop we met open mond naar de finale van 'Temptation Island' keken

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.