Home celebs HOLA: is onze Matthias Schoenaerts binnenkort op het grote scherm te zien...

HOLA: is onze Matthias Schoenaerts binnenkort op het grote scherm te zien aan de zijde van Robert De Niro?

'#dreamscomingtrue' staat er onder Matthias' nieuwste Instagrampost te lezen.

© Instagram: @__zenith______

Met zijn nieuwste Instagrampost lijkt Matthias Schoenaerts te insinueren dat een van zijn volgende films er eentje met de Amerikaanse topacteur Robert De Niro zal zijn.

‘Something’s cooking…… and it smells gooooood. Surprise surprise #robertdeniro #icon #legend #dreamcomingtrue #morenewslater #eclipse #newyorkcity #justgettingwarmedup’ Een bijzonder enthousiaste Matthias Schoenaerts weet hoe hij zijn fans op het puntje van hun stoel moet krijgen. In zijn laatste Instagrampost is te zien hoe onze Matthias dineert met niemand minder dan dé Robert De Niro.

#dreamscomingtrue

Met de hashtag #dreamscomingtrue lijkt Matthias zijn volgers te vertellen dat hij binnenkort (of nu al?!) zal samenwerken met Robert De Niro. Wat er dan juist cooking is? Surprise surprise… Wij zijn alvast benieuwd!

Nog meer #dreamscomingtrue

Ondertussen postte Matthias ook een foto met vier andere celebs. Van links naar rechts zien we topacteurs Christopher Walken, Sean Penn, Al Pacino, regisseur David O. Russell en onze Matthias zelf.

We zijn niet zeker of Matthias’ bijschrift onder de foto verklapt dat hij binnenkort in een grote Hollywoodfilm zal verschijnen, maar we duimen alvast voor hem. Tot op het grote doek, Matthias!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.