Home celebs ZIEN: de trailer voor Matthias Schoenaerts’ nieuwste film ‘Le Fidèle’

ZIEN: de trailer voor Matthias Schoenaerts’ nieuwste film ‘Le Fidèle’

Ook de bloedmooie Adèle Exarchopoulos uit 'La Vie d'Adèle' doet mee

Michaël R. Roskam en Matthias Schoenaerts lijken wel een match made in heaven. Na ‘Rundskop’ (2011) en ‘The Drop’ (2014) sloegen de regisseur en acteur voor de derde keer de handen in elkaar. Het resultaat? De romantische actiefilm ‘Le Fidèle’.

Le Fidèle‘, met naast Schoenaerts ook de bloedmooie Adèle Exarchopoulos (bekend van het romantische drama La Vie d’Adèle’ uit 2013) in de hoofdrol, wordt nu al ‘Bonnie & Clyde 2.0‘ genoemd.

Gangsterliefde anno 2017

De synopsis en de trailer doen ons al op het puntje van onze stoel zitten:

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino ‘Gigi’ Vanoirbeek (Schoenaerts) en de beloftevolle racepilote Bénédicte ‘Bibi’ Delhany (Adèle Exarchopoulos). Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild geraakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Le Fidèle’ speelt vanaf 4 oktober in de bioscoop.

Nog meer films waar we naar uitkijken: