Home celebs SAY WHAT: wordt Matthias Schoenaerts de nieuwe James Bond?

SAY WHAT: wordt Matthias Schoenaerts de nieuwe James Bond?

'Hij heeft alle klasse en kalmte die een James Bond nodig heeft.'

PHOTO NEWS
Tom Hiddleston, Clive Owen, Colin Farrell, Idris Elba, … Reeds een hele resem acteurs werden getipt om Daniel Craig (48) op te volgen als James Bond. Maar nu zou ook niemand minder dan Matthias Schoenaerts aan het lijstje werden toegevoegd. 

Daniel Craig – die volgende maand zijn 49ste verjaardag viert – heeft nog niet laten weten of hij zijn rol als de Britse geheim agent 007 wil verderzetten. Hij gaf reeds gestalte aan James Bond in vier films: 'Casino Royale' (2006), 'Quantum of Solace' (2008), 'Skyfall' (2012) en 'Spectre' (2015). Na elf jaar zou het dus niet zo vreemd zijn, moesten de makers achter de franchise voor een nieuwe wind kiezen.
 

Niets dan lof voor 'onze' Matthias

Verscheidene internationale filmwebsites denken dat 'onze' Matthias Schoenaerts een grote kans maakt om in Craigs voetsporen te treden. Ze hebben dan ook niets dan lof voor de 39-jarige Antwerpenaar. Van 'alle klasse en kalmte die een James Bond nodig heeft' tot 'de Belgische Marlon Brando': complimenten te over voor onze Belgische trots. 
Hij heeft alle klasse en kalmte die een James Bond nodig heeft. 
Schoenaerts' manager Ken Lambrechts ontkent, noch bevestigt. 'Als het zo zou zijn, ga ik dat niet vroegtijdig verklappen. En als het níet zo zou zijn, ook niet. Matthias staat open voor elk aanbod, maar we zijn nog niet gecontacteerd door mensen van de Bond-franchise.'

En dat is misschien ook niet zo gek. De rol van James Bond werd namelijk steeds door een Brit, Ier (Pierce Brosnan) of Schot (Sean Connery) gespeeld. Australiër George Lazenby overleefde welgeteld één film als Bond. De kans dat de makers de plas zullen oversteken om een waardige vervanger te vinden voor Daniel Craig, lijkt ons eerder klein. 
Bron: Het Nieuwsblad
 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.