Home Uit & thuis COOL: Otto-Jan Ham krijgt 7 (!) nieuwe sidekicks in ‘De Ideale Wereld’

COOL: Otto-Jan Ham krijgt 7 (!) nieuwe sidekicks in ‘De Ideale Wereld’

En dit zijn ze!

Filip Naudts via PHOTO NEWS
Nog vier nachtjes slapen en dan zijn Otto-Jan Ham en zijn olijke bende van ‘De Ideale Wereld’ eindelijk terug! Ons favoriete duidingsprogramma op Canvas werd voor het achtste seizoen in een nieuw jasje gestoken: de 38-jarige tv-host met Nederlandse roots zal vanaf nu namelijk worden bijgestaan door maar liefst zeven (!) sidekicks. 
De Ideale Wereld’ zou ‘De Ideale Wereld’ niet zijn mocht het z’n nieuwste seizoen niet aankondigen met een ludiek filmpje. Voor de gelegenheid kropen Otto-Jan Ham en zijn zeven sidekicks in de huid van de welbekende familie Von Trapp. Met behulp van vernuftig photoshopwerk lijkt het alsof de acht tv-gezichten écht in de Oostenrijkse bergen uit ‘The Sound of Music’ zitten. 
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nieuwe gezichten én rubrieken

Je herkent oude bekenden Jelle De Beule, Sven De Leijer, Jan Jaap van der Wal en Liesa Naert. Ook illustrator Jonas Geirnaert keert terug naar het oude nest. 
 
Nieuwe gezichten zijn dj Faisal Chatar en hoogleraar Jean Paul Van Bendegem. De zeven sidekicks zullen afwisselend in de studio aanschuiven bij Otto-Jan en diens centrale gast. Dit seizoen zullen onder meer Open Vld-politica Maggie De Block, tv-presentator en acteur Tom Waes, N-VA-politicus Jan Jambon en auteur Lize Spit samen met de tv-host de actualiteit analyseren. 
 

De Ideale Wereld

 
Naast Sociaal Incapabele Michiel, Luc Haekens, de Gulden Hashtag en de vermaarde Comedy Karaoke belooft het team achter ‘De Ideale Wereld’ ook heel wat nieuwe rubrieken. Wij zijn alvast benieuwd! 
 

Lees ook: