Home Uit & thuis 9 dure dingen die veel minder geld kosten in januari

9 dure dingen die veel minder geld kosten in januari

Zet je schrap!

Kerstcadeautjes, traiteurbestellingen (alsof je écht vijf uur in de keuken ging staan om een kalkoen klaar te maken, haha) en een splinternieuwe nieuwjaarsoutfit: yep, wij zijn helemaal blut. Het ideale moment dus om onze slag te slaan tijdens de solden. Deze 9 dingen mag je zeker niet over het hoofd zien als je straks gaat shoppen.
1 / 9
Agenda’s en kalenders
Fitnessmateriaal
Zetels
Winterjassen
Juwelen
Tapijten
Fietsen
Kerstkaartjes
Kerstdecoratie
Agenda’s en kalenders
Agenda’s en kalenders

Compleet belachelijk als je erover nadenkt, maar zodra het januari is, zijn kalenders en agenda’s volgens winkeliers gedateerd. Het goede nieuws: je kan kortingen scoren tot wel 75%, woehoe!

Fitnessmateriaal
Fitnessmateriaal

Gewichtjes, work-out-dvd’s, fitnessabonnementen: alles wat met gewichtsverlies te maken heeft, zal deze maand minder duur zijn. Waarom? In januari voelen we ons schuldig over ons gewicht na de feestdagen. Haal je voordeel uit die goede voornemens!

Zetels
Zetels

Zetels kunnen dezer dagen tot 60% minder kosten. De reden: in februari komen er nieuwe meubels binnen en dus moeten winkeliers plaats maken in hun magazijn. Win-win!

Winterjassen
Winterjassen

Intussen is iedereen die barre winter beu en zijn alle ogen gericht op de lente. Ondanks het feit dat het nog steeds koud kan zijn, kan je winterjassen –  het duurste item uit je wintergarderobe – kopen aan serieuze kortingen.

Juwelen
Juwelen

Deze is een kleine hint voor je lief: de pre-Valentijnsolden zijn het ideale moment om juwelen (lees: een verlovingsring) te kopen om ze dan pas op 14 februari te schenken. Slim shoppen, heet dat.

Tapijten
Tapijten

Meestal zal de consument vóór de feestdagen zijn interieur herinrichten omdat hij dan gasten over de vloer krijgt. Je zal zien dat meubels en tapijten dan ook een stuk duurder zijn in de periode november-december dan in januari. Hét moment om de Martha Stewart in jezelf naar boven te halen dus!

Fietsen
Fietsen

De winterse tempaturen (lees: gladde fietspaden) zorgen ervoor dat mensen niet snel een nieuwe fiets zullen aanschaffen in januari. Toch is dit de ideale periode om jezelf een nieuwe tweewieler cadeau te doen, gezien de nieuwe modellen in februari binnenkomen en de fietswinkels dus plaats moeten maken. Waar wacht je nog op?

Kerstkaartjes
Kerstkaartjes

Het is misschien wat vreemd om kerstkaartjes te kopen nu de feestdagen officieel voorbij zijn, maar aan kortingen tot 70% zou je gek zijn om ze te laten liggen. Sla je slag!

Kerstdecoratie
Kerstdecoratie

Idem voor kerstdecoratie. Intussen kan je geen kerstbomen meer zien, maar als je bedenkt hoe belachelijk veel geld je vorig jaar weer hebt uitgegeven aan kerstlichtjes, kan je maar best op veilig spelen en alvast een nieuwe doos kopen. Aan 50% welteverstaan.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.