Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© An Eisendrath

'Voordeel: we zijn het nummer nu nog niet beu.'

Eva’s edito: ‘De openingsdans pas een dag op voorhand vastleggen? Dat kan.’

Hoofdredactrice Eva had jullie een trouwverslag beloofd, dus geeft ze enkele highlights uit haar mooie dag met plezier mee.

Vorige week namen de heerlijke vrouwen van BOOST! dit edito over, wat best handig was omdat ik toen nog heel erg in post-partymodus was na mijn trouwfeest. Maar ik had jullie nog een trouwverslag beloofd, dus komt-ie. Zijn we erin geslaagd het festivalfeestje tijdens de honeymoon nog te overstijgen? Reken maar van yes, want het was een epic party! Wat is trouwen leuk, zeker als het stressloos kan. Werkelijk alles op de dag zelf was geregeld door lieve vrienden en familie.

Het enige waar wij nog over konden piekeren, was het weer, maar je weet dat dat in ons land weinig zin heeft. Als het regent, dan regent het. Kan je weinig aan doen. Geen wedding planner ter wereld lost dat op. Niet dat we die hadden… Maar ons karma zat goed, want zowel op de officiële trouwdag (met ons drietjes naar het stadhuis) als op het avondfeest hadden we zalig zomerweer na een hele dag onweer. Een uitgebreid verslag geef ik vast wel eens in de #WeddingWednesday, maar dit waren de highlights:

♥ Ik trouwde uiteraard in Belgische outfits: een jurk van Wright voor het stadhuis, de korte jurk uit onze eigen With Love-collectie met LolaLiza voor het feest, schoenen van Morobé en een duurzaam juweel van MassLee. Je kan met onze jurk dansen tot de ochtend en zélfs crowdsurfen. Getest en goedgekeurd, dus.

♥ Me laten opmaken door collega-beautyjournaliste Charlotte was een uitstekend idee. Van een good hair day gesproken!

♥ Een dj (@d.tect) boeken die je op een Flairevent leert kennen is een al even goed plan. We zijn niet van de dansvloer af geweest.

♥ De openingsdans pas een dag op voorhand vastleggen kan. Voordeel: we zijn het nummer nu nog niet beu.

Achteraf slapen in een prachtige hotelkamer, zelfs al is het maar twee uurtjes, is gewéldig. Een feestkater verzacht je immers instant met een mooi uitzicht en verse koffie.

♥ Samengevat: drie jaar wachten op je feest is zo erg nog niet. Lang leve de knaldrang. En de liefde, uiteraard.

Achter de schermen

Slechte schoenkeuze.

Slechte schoenkeuze.

Slechte schoenkeuze.

Fotografe Laura: ‘Op de dag van deze fotoshoot was het dertig graden, dus ik droeg sandalen. Wat ik over het hoofd had gezien, was dat ik daarmee door de plassen (met visresten) moest stappen. Volgende keer wat beter nadenken over mijn schoenkeuze!’ Check snel blz. 54 in je Flair.

Kleurrijke beelden.

Kleurrijke beelden.

Kleurrijke beelden.

Bodyactiviste @romycurvy en hoofdredactrice Eva voor de camera op een event van LolaLiza: dat levert kleurrijke beelden op!

Favoriete deo’s.

Favoriete deo's.

Favoriete deo’s.

We liegen niet als we zeggen dat we véél natuurlijke deodorants hebben getest. Onze zes favorieten ontdek je op blz. 24 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Weekendje weg pocket

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '