Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Frederik en Lisa vinden een beetje rock-'n-roll terug.

COLUMN: ‘We krijgen ons oud leven nooit terug, dacht ik. Dat bleek niet waar.’

Elke week geeft onze hoofdredacteur Frederik je een inkijk in zijn leven. Deze week vinden hij en Lisa – jonge ouders van de twee maand oude Millie – de rock 'n roll in hun leven terug. Of toch voor even.

Liefste lezeressen,

 

‘Je leven gaat nogal veranderen.’ Sommige vrienden en collega’s zeiden het voor de geboorte van Millie als waarschuwing, anderen toch met een zeker leedvermaak. Bwa, we zullen wel zien, dacht ik dan telkens. Uiteraard is ons leven veranderd vanaf dag één. We krijgen ons oude leven nooit meer terug, dacht ik. Maar ook dat is niet waar.

 

Lisa was jarig vorige week. Op zaterdag gingen we naar een verkleedfuif. Verkleed als personages uit de film Fame bleek heel Aalst zin te hebben in een feestje. Buiten mijn beenverwarmers zag ik eruit als een discobal uit de jaren tachtig, maar zo vond iedereen mij vlot terug in het donker. Lara Chedraoui van de Intergalatic Lovers – ook uit Aalst – kwam er draaien. En wij kwamen vooral pintjes drinken.

 

 

‘Ik zag eruit als een discobal, maar zo vond iedereen mij vlot terug in het donker’

 

De volgende ochtend lag ons huis vol vrienden die veel koffie nodig hadden voor ze opnieuw up and running waren. En dan moest Lisa haar verjaardagsfeest nog beginnen. (Al hebben we dat wel om middernacht afgesloten na het zingen van Happy Birthday.) Tot zover de herwonnen rock-’n-roll.

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

 

Lees hier de vorige columns van onze hoofdredacteur:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '