Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Het was een heel speciale week voor onze hoofdredacteur.

COLUMN: ‘Hoera voor Millie!’

Hoofdredacteur Frederik gunt je elke week een inkijk in zijn leven. Deze week was wel een heel speciale: Lisa en Frederik verwelkomden dochtertje Millie.

Hoera voor Millie! Hoera voor de mama van Millie! Jaja, de baby is eindelijk geboren. Het gokken op de naam is gestopt. Onze stoere dochter heet Millie Joy Gabrielle De Swaef. Ik schrijf deze column in een ziekenhuiskamertje MET EEN ECHTE BABY OP MIJN SCHOOT! Onze baby!
 
 

MillieFrederik

Wat een fantastische vrouw heb ik toch. Zo’n baby op de wereld zetten, dat is ongelofelijk straf. Vóór de geboorte zei ik dikwijls: ‘Mochten mannen zwanger moeten zijn, dan was de mens al duizenden jaren uitgestorven.’ Nu ik gezien heb welke pijn Lisa heeft moeten doorstaan bij de geboorte, weet ik dat zeker. Mannen zouden gewoon sterven. Hoe sterk zijn die vrouwen?

Het gokken op de naam is gestopt. Onze dochter heeft de stoere naam Millie Joy Gabrielle De Swaef.

En zo is er plots nog veel meer liefde in mijn leven. Voor Millie uiteraard, en voor mijn lief dat dit wonder in ons leven bracht. Nu ligt Millie in mijn armen te slapen en ook te dromen. Gek hoeveel baby’s dromen. Zou ze dromen over de grote wereld waarin ze nu is? Of heeft ze net een draak verslagen in haar slaap? Misschien droomt ze over buiten spelen... Nee, ze schiet wakker! Nu is het duidelijk: ze droomde over eten. Meer eten. Ja, het is duidelijk een kindje van ons.

 
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '