Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Paniek...door een beetje kriekensaus.

COLUMN: ‘Oh nee, ze bloedt uit haar voet’

Hoofdredacteur Frederik gunt je elke week een inkijk in zijn leven. Deze week vergeet hij even de les die hij voor de geboorte van dochtertje Millie al leerde: sla niet te snel in paniek.

Liefste lezeressen,

‘Oh, nee! Ze bloedt uit haar voet.’ Algemene paniek ontstaat aan onze keukentafel wanneer er een rood puntje bloed verschijnt op het hieltje van onze baby. Maar is het wel bloed? Lisa moet lachen. Nu valt ook mijn frank: er hangt kriekensap aan haar voetje. We zitten namelijk vleesbrood met warme krieken te eten en in mijn enthousiasme vliegt het sap van de krieken over de hele tafel tot op de voetjes van Millie.

Om maar te schetsen: naast schattige verwondering over hoe lief onze baby is, brengt ze ook heel wat extra stress met zich mee. Is ze nog blij? Zou ze al willen spelen? Of eens gaan wandelen? Is het badwater niet te warm? Of te koud? Is dat al een echt lachje?

 

Naast schattige verwondering over hoe lief onze baby is, brengt ze ook heel wat extra stress met zich mee.

 

En ja, hoor: wat iedereen ons op voorhand afraadde, hebben we toch gedaan. We hebben het boek Oei, ik groei erbij genomen, een boek dat van week tot week schetst ‘wat je baby meemaakt’. Uiteraard is dat theorie en klopt die nooit helemaal voor je eigen baby, waardoor je het boek met meer zorgen toeslaat dan je het hebt geopend...

 

 

Handtekening Frederik

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

 

 

 

Meeer columns van onze hoofdredacteur vind je hier:

 

 

 

Sinds vorige week deelt ook redactrice Catherine een deel van haar leven met ons, zowel in het magazine als online. In haar eerste schrijfstel stelt ze zichzelf even voor: "Het leven zoals het is: 27 and fabulous." Echt een must read!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '