Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Frederik De Swaef

Alweer een mijlpaal in Millies leven

COLUMN: ‘Millie mist ons in de crèche, denk ik’

Hoofdredacteur Frederik geeft je elke week een inkijk in zijn leven. Deze keer heeft hij het over de volgende grote stap in dochtertje Millies leven: de eerste keer naar de crèche.

Liefste lezeressen,

 

Het is zover: vanaf maandag gaat Millie elke dag naar de crèche. Ze mocht vorige week al eens oefenen, al was het maar om ons, de ouders, gerust te stellen. Lisa en ik zijn ondertussen weer voltijds aan de slag, dus de crèche is welgekomen. Millie elke dag ergens anders droppen, is natuurlijk ook niet vol te houden.
 

 

Maar Millie mist ons, denk ik. Ze weent plots af en toe, terwijl ze eerder een vrolijk type is. Al kan het ook zijn dat ze opnieuw enorm aan het groeien is. Ik heb ook een petekind Rosanne, en zij is superhard veranderd en gegroeid dat eerste jaar.

 

Millie gaat naar de crèche. Nooit gedacht dat je al zo snel moet beginnen met je kindje een beetje los te laten.

 

Of misschien krijgt Millie al een tand? Ah nee, als ik dat googel, krijgen baby’s pas tanden rond zes maanden. Het zullen misschien toch de veranderingen zijn. Of ze voelt dat wij wat droever zijn, nu we haar elke dag moeten afzetten in de crèche. Meteen ook het einde van het gouden tijdperk waar ze ongeveer twaalf uur per dag werd geknuffeld en vastgepakt. Nooit gedacht dat je zo snel zou moeten beginnen met je kindje ook al een beetje los te laten.
 

 

PS: Ook op zondag heb ik haar al eens moeten loslaten. Maar dat was met plezier, want hoe zalig was de Flair Shopping Day? Check onze video’s op deze website!

 

Handtekening Frederik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Frederik ook op Twitter en Instagram.

 

 

 

Lees hier de vorige columns van onze hoofdredacteur:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '