Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jeremy Banks via Unsplash

Perfect voor een gezellige kerstochtend, toch?

Sex coffee: het zwarte goud dat je goesting geeft

Annelies Hart

Oesters, selderij, zwarte chocolade en champagne... Het is geen geheim dat deze producten je libido boosten. Maar wist je dat koffie ook een afrodisiacum is? Tijd om je ochtendkoffie (en je seksleven) te pimpen met dit recept. Perfect voor een ochtendkoffie deze kerstochtend.

Koffie maakt je wakker, houdt je warm en is gewoon lekker. Maar niet veel mensen weten dat het zwarte goud eigenlijk ook telt als afrodisiacum, een middel dat je zin geeft om de kleren van het lijf van je partner te scheuren (of een speeltje uit de kast te trekken, even goed).

Aangezien je koffie in duizend verschillende vormen kan drinken, bestaat er dus ook een drankje dat alle ingrediënten bevat om jouw libido te boosten. Bij Starbucks of in de koffiebar om de hoek zal je het niet op de menukaart vinden, maar het is heel simpel om thuis je eigen sex coffee te maken.

Magische mix

Sekskoffie is afkomstig van de VS en is een magische mix van: koffie, cacao, kokosnoot, kaneel, honing en maca. Hoewel je die eerste ingrediënten wel bijna overal in je koffie kan nemen, is macapoeder iets nieuw. Dit superfood komt oorspronkelijk van een plant uit Peru en bevat zink, selenium, vitamine B9, jodium en kalium.

Hoewel het niet wetenschappelijk bewezen is, doet het gerucht de ronde dat maca je testosterongehalte verhoogt en vruchtbaarheid verbetert. En zelfs al zou dat niet het geval zijn, zorgen de andere ingrediënten er wel voor dat je fantasieën op hol slaan. Het is het proberen waard!

Sex coffee-recept

  • Eén tas zwarte koffie
  • Eén eetlepel rauw cacaopoeder
  • Eén eetlepel kokosnootmelk
  • Een halve theelepel kaneel
  • Eén eetlepel honing
  • Eén theelepel macapoeder

Alles mengen in één tas en best je partner (of speeltje) al klaarleggen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '