Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het moet niet altijd missionarishouding zijn.

5 seksstandjes die ideaal zijn voor een stomend hete nacht in de tent

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Ga jij binnenkort weer op reis naar de camping? Ook daar kan het weleens heet worden! Deze 5 standjes bewijzen dat het in jullie tentje niet altijd missionarishouding hoeft te zijn. Veel plezier met uittesten!

1. Missionaris Plus


Wil je een variatie op het eenvoudige maar altijd lekkere missionarisstandje? Probeer dan eens Missionaris Plus. Bij dit standje ligt de vrouw op haar rug, met haar benen geopend. De man komt tussen haar liggen en steunt op zijn handen. Hij kan lichtjes op zijn knieën en ellebogen steunen, zodat zijn gewicht niet volledig op haar komt te liggen. Hij leidt vervolgens zijn penis naar binnen. Tijdens dit standje zijn jullie heel close: er is veel lichaamscontact en jullie kunnen diep in elkaars ogen kijken. De man kan met één hand ook haar rug ondersteunen en zo haar bekken en middel omhoog tillen. Zo krijgt dit katholieke standje iets meer pit.

2. Liefdeshartje


Wat is er leuker dan volledig in elkaar op te gaan? De man gaat op zijn rug liggen en de vrouw gaat op hem zitten. Voorzichtig trekt zij hem recht en klemt haar benen rond hem vast. Jullie kunnen oogcontact maken, kussen en tongzoenen. Hij kan haar borsten en rug strelen. Zij kan heen en weer schommelen met haar bekken, en door zachte bewegingen te maken ontstaat de perfecte prikkeling.

3. Taxichauffeur


Een spannende variant op doggystyle? Probeer dan eens de Taxichauffeur! Net als daar zit de man achter de vrouw en penetreert haar zo. Het verschil? De zithouding. Bij doggystyle zitten jullie beiden geknield, terwijl jullie nu een gehurkte pose aannemen. Dit zorgt toch voor een iets ander gevoel, al is het wel moeilijker vol te houden. Hopelijk beschikken jullie over een stel gespierde bovenbenen!

4. Kus


De man gaat op zijn knieën zitten en de vrouw volgt zijn voorbeeld. Hij schuift één been tussen haar benen. Terwijl jullie elkaar zalig kunnen kussen en strelen, kan zij zachtjes op zijn been op en neer bewegen. Zo windt de wrijving haar nog wat extra op, zodat hij daarna zijn penis heel gemakkelijk in haar kan brengen.

5. Kikkerprinses


De man zit neer op zijn knieën en steunt op zijn onderbenen. De vrouw gaat met haar rug naar hem toe en gehurkt op hem zitten. Ze zit nu in een kikkerhouding en kan op en neer bewegen. Hij kan haar met zijn handen ondersteunen of al zijn aandacht op haar borsten richten. Zij kan zichzelf nog meer opwinden door haar clitoris te strelen.

[td_smart_list_end]

© Beelden: Alice Badusova

Bron: ‘Bucketlist Kamasutra: 69 standjes die je geprobeerd moet hebben’ van M.W. Beau, Van Halewyck, € 17,50


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '