Home Lifestyle LET’S GET IT ON: 5 van de beste standjes bij zwoel zomerweer

LET’S GET IT ON: 5 van de beste standjes bij zwoel zomerweer

Minimale inspanning en plakkerigheid, maximaal genot!

standjes
© Shutterstock

Seks is sowieso een zweterige sport, laat staan wanneer het kwik tot dertig graden stijgt. Tijd om de training aan te passen, dus. Deze standjes beloven een minimale inspanning en zo weinig mogelijk lichamelijk contact met een maximaal resultaat.

1 / 5
De spread eagle
De pretzel
Op z’n hondjes
De schaar
Lepeltje
De spread eagle
De spread eagle

Dit standje heeft twee grote voordelen: jij mag op je rug liggen – score! – en het zorgt voor een extra diepe penetratie. Zo komen we zelfs aan een derde voordeel: door die extra diepe penetratie komen jullie sneller klaar en zit het er alweer op. Eentje om te onthouden wanneer hij aan je hoofd zaagt voor een vluggertje en jij het te warm vindt, dus.

De pretzel
De pretzel

Een variatie op de spread eagle waarvoor je misschien net iets leniger moet zijn, maar met dezelfde voordelen: weinig vel-op-vel-actie, diepe penetratie en weinig werk. You’re so welcome.

Op z’n hondjes
Op z’n hondjes

Doggy style is een goede optie voor warm zomerweer, want er is weinig lichamelijk contact en je bedpartner kan het zweet niet zien parelen op je voorhoofd. Tip: zet een ventilator voor het bed. Je voelt een verfrissend windje en je haren worden achteruit geblazen alsof je Beyoncé herself bent. Je voelt je in een keer drie keer zo sexy – of een beetje belachelijk, maar daar moet je je even over zetten.

De schaar
De schaar

Samen een verfrissend badje nemen is leuk, maar het kan altijd leuker. De schaar zorgt daarvoor. Je moet een beetje moeite doen, maar in het water gaat dat allemaal veel vlotter.

Lepeltje
Lepeltje

Is er iets leuker dan samen lui zijn? Zeker als het 30 graden is. Als je standjes met weinig lichamelijke contact zoals de voorgaande niet liefdevol genoeg vindt, is lepeltje-lepeltje de beste optie bij dit zweetweer. Maximaal genot voor een minimale inspanning: check!

© Illustraties: Shutterstock

Meer standjes: