Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Een voorbereid mens is er twee waard!

Deze essentials mogen niet ontbreken in je onenightstand-tas

Annelies Hart

Een onenightstand is meestal onverwacht, maar dat wil niet zeggen dat je je er niet op kan voorbereiden. Ben jij als single niet vies van een avontuurtje voor één nacht? Dan is het een goed idee om dit tasje standaard in je auto te hebben liggen, of mee te nemen naar die eerstvolgende tinderdate.

Als je ooit al eens een onenightstand gehad hebt, weet je vast ook hoe chaotisch dat eraan toe kan gaan. Zeker als je plots blijft slapen bij de persoon in kwestie en liever niet de kasten doorzoekt in de hoop iets tegen te komen waarmee je je kan ontschminken of kan opfrissen. Gelukkig bestaat er zoiets als de ONS-tas. Een survival kit voor onenightstands, zeg maar. Dat leg je best in je auto, of neem je mee als je het gevoel hebt dat er een nachtelijk vervolg aan je komende tinderdate kan worden gebreid.

Hoe groot of klein je die tas maakt, ligt helemaal bij jou. Maar deze essentials helpen je alvast op weg.

Condooms

Condooms

Condooms

€ 19,79  –  Durex

Moeten we dit nog herhalen? Het allereerste wat je nodig hebt wanneer je seks hebt met iemand die je niet kent/geen relatie mee hebt, zijn condooms. Vertrouw niet op de ander om die mee te hebben, maar steek er zelf een paar in je ONS-bag. Of gewoon in je handtas. In de broekzak kan ook, maar laat ze daar niet te lang zitten. Door het teveel aan wrijving worden de condooms sneller slecht, en dus onveilig.

Shop hier

Een extra onderbroek

Een extra onderbroek

Een extra onderbroek

€ 11,10 voor 4  –  Etam

Sommige lichaamssappen voel je de dag later toch liever niet meer als je terug in je ondergoed stapt. Een slip discreet oprollen en in je tas steken, is dus geen overbodige luxe.

Shop hier

Kleine tandenborstel

Kleine tandenborstel

Kleine tandenborstel

€ 11,95  –  Curaprox

Het is toch altijd iets aangenamer om je tanden te kunnen poetsen met een tandenborstel, en niet met je vinger. Dit kleurrijke setje bevat een kleine tandenborstel en dito tandpasta. Perfect om mee te nemen.

Shop hier

Make-up remover

Make-up remover

Make-up remover

€ 4,13  –  Bioderma

Je even opfrissen of je make-up verwijderen is toch altijd makkelijker met een product dat daarvoor bestemd is. Klein, efficiënt én essentieel. Een paar wattenschijfjes erbij en you’re good to go.

Shop hier

Deodorant

Deodorant

Deodorant

€ 3,88  –  Nivea

Deze heb je misschien al standaard op zak, maar mag in je ONS-tasje alleszins niet ontbreken. Zeker als er geen optie is om te douchen voor je je weer in de buitenwereld begeeft.

Shop hier

Elastiekjes

Elastiekjes

Elastiekjes

€ 5,49 voor 20  –  Bol.com

Je weet maar nooit dat je haar plots ‘in de weg’ zit...

Shop hier

Haarborstel

Haarborstel

Haarborstel

€ 9,88  –  Geoyien

Bij deze is ‘coupe vogelnest’ ook vermeden.

Shop hier

Smartphonelader of powerbank

Smartphonelader of powerbank

Smartphonelader of powerbank

€ 26,34  –  Bol.com

Niets zo vervelend als een batterij die helemaal plat is en een bedpartner die een andere lader heeft. Daarbij is het, voor je veiligheid, ook altijd goed om genoeg batterij op je gsm te hebben. Zeker als je naar huis gaat met iemand die je nog maar pas ontmoet hebt. Voor de zekerheid en als extra veiligheid stop je dus best ook een opgeladen powerbank tussen de rest van je spullen. Safety first, op alle vlakken.

Shop hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '