Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In deze hitte snel het aangename aan het nuttige koppelen?

HOT, HOT, HOT: zo wordt onderwaterseks wél een succes

De redactie

In de film ziet onderwaterseks er altijd super hot, hot, hot uit. Maar in het echte leven draait het helaas vaak uit op een grandioze flop. En eerlijk: met dit hete weer zouden we maar al te graag het aangename aan het nuttige koppelen. Met deze tips wordt seks onder water wél een succes.

1. Kies de juiste locatie


Een kleine herinnering: seks in het openbaar mag dan spannend zijn, het is ook illegaal. Denk daarom na over waar jij en je lover naartoe gaan voor jullie avontuur. Kies voor een plek met privacy. Wil je het toch per se in open water doen? Wacht dan tot na zonsondergang, zodat de kans dat jullie betrapt worden, kleiner wordt. Ga ver genoeg het water in, zodat voorbijgangers niet kunnen zien wat jullie uitvreten. Een goed alternatief voor open water of een zwembad is een inloopdouche met regensproeier waar je staand in kan vrijen. Ook het hoogste zitje van een jacuzzi is een goede plek. Pas in dat geval wel op voor slip- of stootgevaar om ongelukken te vermijden. Leg een antislipmatje in de douche en ga zeker niet op je knieën in de jacuzzi zitten. Hou ook rekening met je gezondheid als je het water opzoekt. Water op zich vormt geen risico voor je gezondheid, maar wat er in dat water 
kan zitten, kan dat wel doen. Zout, chlorine of bacteriën kunnen door het stoten in je vagina komen en zo leiden tot irritatie of infecties.

2. Viva het voorspel


Geen zin in gedoe met glijmiddel, slipgevaar en ingewikkelde standjes? Hou het echte werk dan voor op het droge en beperk je tot voorspel in het water. Omdat je makkelijk zweeft en drijft, lukt dat namelijk extra makkelijk. Drijf bijvoorbeeld in zijn armen terwijl hij je oraal bevredigt of dobber een beetje rond terwijl je aan zijn penis zit. Ook 
in de douche is voorspel vaak veiliger dan penetratie en in bad is het al helemaal handiger. Helemaal opgewarmd in plaats van afgekoeld? Ga dan naar de rand of de trapjes van het zwembad, een stevig zonnebedje of gewoon je bed om echt alle remmen los te gooien.

3. Waterspeeltjes


Ook in het water ben je niet beperkt tot het betere hand-en-spanwerk. Heel wat seksspeeltjes zijn waterproof, waardoor je ze perfect kan gebruiken. Kies bij voorkeur voor een klein speeltje dat makkelijk in de hand ligt en vooral uitwendig stimuleert. Toch liever een vibrator die je g-spot stimuleert? Gebruik ook dan genoeg glijmiddel op basis van siliconen.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '