Home Lifestyle ONDERZOEK: deze provincie heeft het vaakst seks onder de douche

ONDERZOEK: deze provincie heeft het vaakst seks onder de douche

En ontdek met welke BV's we het liefst onder de douche willen kruipen.

Negen op de tien Belgen heeft een douche thuis, Belgische vrouwen zingen vaker onder de douche dan mannen en de Vlaams-Brabanders en West-Vlamingen douchen een keer per week of minder. Maar hoe vaak hebben we seks onder de douche en welke provincie doet het vaakst aan doucheseks? Een recent doucheonderzoek van GROHE zocht het uit!

De Belg doucht gemiddeld 10 minuten, maar opvallend is dat jongeren en alleenstaanden gemiddeld een minuut langer douchen dan 55-plussers of getrouwde en samenwonende Belgen. Frappant, want maar liefst één zesde van de Belgen zou regelmatig aan doucheseks doen. Koploper daarin zijn de Antwerpenaren. 15% van de douchemensen uit die provincie zou meerdere keren per maand seks onder de douche hebben. Gevolgd door de Oost-Vlamingen, West-Vlamingen, Brusseleirs en Limburgers. Vlaams-Brabanders doen het het minst vaak.

Onder de douche met Matthias en Véronique

Een vierde van de Belgen zou weleens graag met een BV onder de douche willen staan. Op de vraag met wie we dan de douche willen delen, zijn Matthias Schoenaerts en Véronique De Kock het vaakst genoemd.

Klik hier om zelf de test te doen en te weten te komen welk doucheprofiel jij precies bent!

Lees ook: