https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Sekstips die jou onweerstaanbaar maken in bed

Sekstips die jou onweerstaanbaar maken in bed

Je kunt zoveel meer doen met je lippen...

Wil je zijn hoofd helemaal op hol brengen tijdens jullie volgende vrijpartij? Daarvoor hoef je niet meteen de Kama Sutra boven te halen. Er zijn plekjes op zijn lichaam die extra gevoelig zijn voor aanraking. Volg deze tips om hem extra in de watten te leggen in bed.

De lippen zijn een van onze meest sensuele attributen. Je weet al dat je hem wild krijgt door te kussen of door een blowjob te geven. Maar aan deze gevoelige plekjes op zijn lichaam had je vast nog niet gedacht…

Oren

Zijn oor is niet meteen het eerste waar je aan denkt bij het woord ‘sexy’, toch is het heel gevoelig voor prikkels van buitenaf. Neem zijn oorlel tussen je lippen om zijn zintuigen te stimuleren. Wanneer je dicht tegen zijn oor zucht of kreunt tijdens het vrijen, laat je hem weten dat je van hem geniet.

Vingers

Je kan hem helemaal gek maken door speels aan zijn vinger te likken en die langzaam in je mond te nemen. Drie keer raden waar die move hem aan doet denken…

Nek

Net als wij vinden mannen het heerlijk om in de nek te worden gekust. Doe hem verlangen naar meer door zachte kusjes af te wisselen door strelen met je tong. Hem onverwacht bijten is een leuk extraatje dat je in de mix kan gooien, als hij hiervoor te vinden is tenminste… Pas wel op dat je geen zuigplek achterlaat, want vroeg of laat moeten jullie uit je love nest kruipen en je tussen de mensen begeven.

Dijen

Nog een lichaamsdeel waar mannen én vrouwen graag geprikkeld worden zijn de dijen. Bouw de spanning langzaam op door vanaf zijn dijen je weg naar omhoog te werken… Vooral de binnenkant van de bovenbenen is extra gevoelig voor aanraking.

Temperatuur

Je kan hem extra prikkelen door af te wisselen van temperatuur. Het bekendste trucje is om te spelen met ijsblokjes. Maar je kan het ook heter maken! De laatste slok van je ochtendkoffie kun je een beetje langer in je mond houden om erna hem kleine warme kusjes te geven op zijn lichaam. Of ga all the way en verras hem met een extra hete blowjob.

Bron: Cosmopolitan

Lees ook: