Home Lifestyle 7 tips & tricks om jullie seksleven een boost te geven

7 tips & tricks om jullie seksleven een boost te geven

Meer pret in bed!

Seksleven

Volgens een onderzoek van International Communications Research zegt 59 % van de mannen en vrouwen dat hun seksleven best speelser en grappiger mag zijn. Komáán, dat kan beter, niet? Je lief hoeft heus niet de nieuwe Mr. Grey te worden; de juiste dosis humor, tips en tools kunnen ook al wonderen doen.

Boost jullie seksleven van ‘oh’ naar ‘wooooow’ dankzij deze tips voor meer fun in de slaapkamer.

1. Placeer een dansje

In plaats van hem een lapdance te geven (cliché, much?) kunnen jullie beter samen de pannen van het dak swingen. Goed voor je humeur én de lachspieren! Zet een leuk nummer op en toon elkaar jullie beste en/of grappigste moves. In je blootje, als je durft…

2. Sexy to-dolijstje

Stel samen een seksbucketlist op met wat jullie nog samen willen uitproberen in bed (of daarbuiten).

3. Verkleedpartij = vrijpartij

Haal die foute carnavalsoutfit van een paar jaar geleden onder het stof vandaan voor het grappigste rollenspel ooit.

4. We spelen een (sexy) spel vanavond

Haal een gezelschapsspel uit de kast en speel de stripversie ervan. Kom je voorbij de startplaats? Dan verdien je € 200 nepgeld én een kledingstuk van de ander. Nog meer inspiratie? Hier zijn 10 van de leukste erotische spelletjes om vanavond te spelen.

5. Verandering van spijs doet eten

En nee, dan zetten we niet aan tot vreemdgaan. Probeer eens iets nieuws, zoals een ander standje of speeltje. Een ooooorgasme als het lukt, een hilarische lachbui als het mislukt, dus je wint altijd.

6. Stop met faken

Want voor je het weet, blijft hij dat ene ding doen dat jij oersaai vindt, maar waarvan hij denkt dat je het fan-tas-tisch vindt. Ook met een grapje kan je duidelijk maken dat dat ene standje écht niet je ding is.

7. Doorbreek de routine

Vinden jullie vrijpartijen altijd ’s avonds en in bed plaats? Waarom eens niet pal op de middag en op de keukentafel?

Lees ook: